Luukku 5: Pesukarhu-villasukatTämän vuoden joulukalenterissa kulkee useammassa luukussa mukana teema "DIY lahjat lapsille". Tarkoituksenani on esitellä muutamia lapsille sopivia lahjaideoita, jotka ehdit hyvin toteuttaa vielä ennen joulua, jos inspiraatio tarttuu. Pysyhän siis kuulolla, jos pukinkontissa olisi vielä tilaa!


Sarjan aloittavat nämä mulkosilmäiset pesukarhut, joita en malttanut olla vilauttamatta jo aiemmin instan puolella (jos et vielä siellä seuraa, niin käyhän klikkaamassa). Olin lähdössä automatkalle, eikä käsillä ollut mitään neuletyötä, joten äkkiä iltasella etsin ohjetta lapsen villasukkiin. Silloin vastaani tuli tämä ohje, johon oli pakko tarttua! Langat löytyivät kotoa, puikot olivat valmiina, koko oli pojalle juuri sopiva ja ohjekin niin simppeli, että riitti, kun välillä vähän kännykän näytöltä vilkuili. Näiden neulomiseen kului minulta, hitaalta neulojalta, pari päivää, joten helposti valmistuvat vielä lahjaksikin ♥ (Meillä ne eivät enää pakettiin päädy, kun ipana ehti sukat nähdä.)

 Koska pesukarhut korvineen eivät kovin hyvin mahdu saappaisiin tai kenkiin, tuli näistä hyvät sisätossujen korvikkeet. Pohjiin laitoin jarruainetta eli sukkalateksia, niin ei tarvitse muksun liukastella kovemmissakaan kurveissa. Tosin arvatkaapa suostuuko meidän lapsi näitä käyttämään...


19 yötä jouluaattoon ♥

12 kommenttia

Ilahdun kommentistasi, kiitos!