Luukku 17: TimanttivaloketjuYksi joulusisustuksen - tai oikeastaan talvisisustuksen -  tärkeimmistä tekijöistä minulle on valo. Valo eri muodoissaan; herkkinä valopalloina, elävinä kynttilöinä, loistavina ikkunatähtinä ja kauniisti valaisevina pikkutuikkuina. Myös erilaisilla valonauhoilla on oma paikkansa. Niitä on helppo ripustella ikkunanpieliin ja hyllyjen reunoille, ja pattereilla varustettuna valot eivät ole riippuvaisia edes sähköpistokkeiden paikasta. 

Tämän paristokäyttöisen led-valoketjun koristelin pilleistä tehdyillä timanteilla. Alkuperäisen idean bongasin Annukalta jo viime vuonna, ja nyt tänä syksynä Annukan tekemä ohje timantteihin löytyi muistaakseni Kodin kuvalehdestä. Kun kyseinen lehti sattumalta tuli vastaan mummolassa, oli minun napattava ohjesivu mukaan ja lähdettävä pilliostoksille. Timantit on helppo rakentaa, mutta pillien leikkaaminen yllättävän hidasta. Valmiit timantit kiinnitin ohuella rautalangalla valoihin ja lisäsin vähän bling-blingiä akryylitimanttien muodossa. Valot löysivät paikkansa vanhan piirongin päältä, mikä on ehkä taloutemme kaunein huonekalu ♥
Jouluaatto on seitsemän yön päästä...

2 kommenttia

  1. Tämä on kyllä ihana idea! Itsekin olen tämän Annukalta napannut talteen, mutten ole saanut vielä toteutettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikka Akka! Onnittelin itseäni, kun vihdoin sain tämän tehtyä :) pillejäkin jäi, saa nähdä mitä niistä vielä syntyy.

      Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!