Luukku 3: Paperinarukranssi


En koe olevani mikään kranssityyppi yleensä, mutta tämä versio sopi sisustukseen hyvin. Toteutus syntyi valkokultaista (tai ei siis valkokultaista vaan valkoista, jossa seassa kultaa :p ) paperinarua neulomalla ja kietomalla pötkö metallisen sydänrinkulan ympärille. Lopuksi pujottelin helmet kranssin ympärille, kieputin rusetin ja liimasin sen paikoilleen. Helppo ja nopea, kokeile vaikka!

Minulla oli tässä 8 tai 9 koon puikot, 45 silmukkaa ja neuloin aina oikein neuletta noin 40 cm. Tämän jälkeen ompelin neuleen lyhyistä päistään renkaaksi ja kiersin metallisen sydämen ympärille. Avonaisen reunan ompelin kiinni, jotta rulla pysyy tiiviinä. Ja koristeluthan voi jokainen toteuttaa juuri haluamallaan tavalla. Isompana versiona tähän olisi kiva pujotella vaikkapa led-valot!21 yötä jouluun ♥

11 kommenttia

 1. Kaunis! Voisin niin haluta samanlaisen. Ja tämmönen helmityyppihän ihan vallan innostuu noista helmistä. :) Itse olen neulonut muutama vuosi sitten paperinarusta ja sellaisesta hapsulangasta kranssin. Siihen vain pitäisi vaihtaa uusi valaisinsarja, kun vanhat räpsyttää. Valot on kyllä jo ostettuna, kunhan vain saisin pujoteltua uudet vanhojen tilalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmet sopii kyllä niin moneen paikkaan! Ja valot myös :) Kiitos Pikku Akka!

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen! :) Valot sopisi tällaiseen loistavasti.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis! Alimmaisessa kuvassa erityisesti kranssista tulee mieleen jäkälä..:)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!