Luukku 15: RaksutPaapii Designin Raksu- mäyräkoira on yksi kuosimaailman symppiksistä! Ei mikään uusi juttu, itse asiassa varmaan muutaman vuoden vanha jo, mutta nyt vasta innostuin omat Raksuni ompelemaan. Lapset ihastuivat "hauvoihin" huomatessaan ne kaapin perukoilla, ja poika esitteli tarkat toiveet siitä, millaisen paidan mintunvärisestä kankaasta tahtoo. Vaatetta piti siis tuleman. 

Mäyräkoirakuosiset vaatteet innostivat minua kaivelemaan laatikoitteni kätköistä Paapiin TSI-Raksun, joka on pitkään odottanut valmistumistaan. Ai mikä TSI? Tietenkin Tee- se- itse -pehmolelu! TSI-paketti sisältää puuvilla-arkin, johon on painettu (tässä tapauksessa) koiran osat sekä yksinkertaisen ohjeen pehmolelun kasaamiseen. Kappaleet leikataan arkilta, hahmo ommellaan kasaan ja täytetään vanulla. Mukava ja nopea käsityö, mikä olisi mahdollinen toteuttaa vaikka yhdessä lasten kanssa.

Valmis Raksu pääsi joulukalenterin viikonloppuylläriksi ja sai vaatteiden tavoin ilahtuneen vastaanoton. Ihmettelyä riitti siitä, miten Tonttu oli löytänyt juuri samanlaisen koiran, kuin paidassakin on ;)Mintun värisen mekon ompelin kummitytölleni 1-vuotislahjaksi, samoilla mitoilla kuin omalle typykälle.


Jouluaattoon on enää yhdeksän yötä!

6 kommenttia

 1. Ihanat samisteluvaatteet 😍 Ja niin suloinen koirakin!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli muutama vuosi sitten tuosta raksusta ihana vaaleanpunainen velourhuppari. Se oli Neidille niin mieluista, ettei sitä ole saanut edes kirppiksellä myydä. kivan leikkisä kuosi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun jotkut vaatteet on niin rakkaita ❤️ Kiitos Pikku Akka!

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!