Luukku 23: AnelmaisetTämän päivän luukkuun minulla oli monta hyvää ideaa. Aika ja univelka tulivat kuitenkin vastaan ideoiden toteuttamisessa, joten joululahjojen etukäteen paljastelu jatkukoon (sukat on neulottu jo alkusyksystä ja lahja annettu avoimessa pussukassa, joten toivottavasti ei suurta vahinkoa tapahdu ♥). Jätetään ne muut ideat odottamaan ensi jouluun, niin minullahan on matskut kasassa jo seuraavaa joulukalenteria varten ;)

Tässä ne siis ovat, kauneimmat sukat ikinä. Anelmaiset. Eivät nämä liene isompia esittelyjä kaipaa, kuvat kertokoon enemmän.

Ensimmäistä kertaa onnistuin tekemään palmikkoneuletta varteen sekä kokeilin noita nilkan kohdalla olevia "simpukoita", muuten kuviot olivat jo ennestään hallussa. Ohje Anelmaisiin löytyy mm. täältä . Tämä malli hurmasi monet neulojat jo viime vuonna, joten itse olen vähän jäljessä. Hyvää kannatti kuitenkin odottaa, sillä tämä on ensimmäinen kirjoneulemalli, jota aion kokeilla toisen kerran jossain muussa värissä.
Ovatko Anelmaiset sinulle jo tutut?


Huomenna on vielä viimeinen luukku jäljellä. Kannattaa käydeä kurkistamassa se aaton puuhien keskellä ;)

♥ Yksi yö ♥

16 kommenttia

 1. Ihanat! :) Saimme sukulaiselta ison kasan sukkia ja poikien sukissa oli niin mielenkiintoinen kuvio, että koitin haeskella sellaiseen ohjetta.. Silloin törmäsin Anelmaisiin... Se "kuvio" on tuo heti varren palmikkokuvion jälkeen tuleva kuvio.. Jossain Novitan lehdessä tämä ohje pitäisi olla myös. Enkä nyt viikolla kirjastossa poiketessa tietenkään sitä muistanut lainata.. (Mutta kolmiohuivi on nyt puikoilla!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Itse asiassa Novitan lehdestä minäkin näihin ohjeen katsoin :) Innolla odotan näkeväni millainen huivistasi tulee ♥

   Poista
 2. Voi että, miten täydellisen ihanat sukat! ♡ Kyllä noilla kelpaa varpaita lämmitellä.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit ja upea väritys!

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Monet anelmaiset olen neulonut, nyt viimeisimmät pukin konttiin lapsen koossa eli muokkailin ohjeen mittojen mukaan. On kyllä niin ihana malli että noita voi neuloa kyllästymttä monet. Hei muuten mulla on samanlainen tommonen iso lasipullo kun sulla kuvissa ja samanlailla valot sisällä, hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pullo on kyllä ihana, kiva kirppislöytö :) Lasten Anelmaiset ovat varmasti myös suloiset ♥ Kiitos Ninni!

   Poista
 5. Onpa somat! En ole Anelmaisiin vielä törmännyt, mutta tekee mieli kyllä jotain alkaa neuloa, kun nämä näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mandariinimania! Ei muuta kuin ohjetta kehiin ja puikot töihin ♥

   Poista
 6. Kahdella arvalla :)
  Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärä postaus arvontaan osallistumiselle ;) Kiitos samoin Anne ♥

   Poista
 7. anelmaiset jalassa juurikin :) harvoin jaksan kaksia samanlaisia mitään neuloa, mutta itselläkin toiset mielessä, ja itseasiassa langatkin hankittuna.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!