Joulukalenterin 5.luukku: Pikkujouluvaatteet


On täällä ommeltukin! Pikkujouluvetimiä nimittäin. Kemuja oli tiedossa kahdet, ja molemmissa pääpaino oli mukavassa seurassa ja hyvässä sapuskassa. Meno oli varsin villiä, kun puoli kahdeksan oli kotiintuloaikani ja toisissa vauva oli jopa mukana. Ehkä ensi vuonna saan olla ulkona jo vähän pitempään ;)

Lyhythihainen tunika on Verson puodin Kultasilmiä, joita nappasin matkaani Tampereen messuilta. Kaavan pohjana on reilulla kädellä muokattu Summer basic (Ottobre 2/13). Olkapäille tein pientä laskostusta ja väljän alaosan vyötin punotulla nahkanyörillä. Enpä olisi arvannut tykkääväni näin kovin! Legginssit ovat "second skin"-nahkajäljitelmää Koot.fi-puodista ja ihan mahtavat jalassa! (Vaatii ommellessa vähän reilummat saumanvarat kuin tavallinen trikoo.)

Kuinkas sinun pikkujoulusi ovat sujuneet?



19 yötä jouluun...

19 kommenttia

  1. Vauuu tosi kiva asu, sopii sulle tosi hyvin! Mulla kanssa second skiniä odottamassa. Onko sulla jo käyttökokemusta sen palautumisesta, että jääkö helposti polvipussit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paulina! Kyllä tuohon vähän jäi ja lisäksi pinta oli melko herkän tuntuinen :/ Ei siis ihan arkikäyttöön päädy, mutta juhlavampina toimii :)

      Poista
  2. Wautsiwauuu mikä mimmi!! ❤ asu istuu just ihan täydellisesti ja nahkamaiset pökät antaa särmää (ja seksikkyyttä, there, I said it). Sopii sulle tosi hyvin! :)
    Pikkujouluja ei tänä vuonna oo eikä tuu, ehkä ensi vuonna sitten, jos oon jo töissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iik, punastun! Kiitos Johanna ♥ "Oikeisiin" pikkujouluihin olisi kyllä ensi vuonna jo kiva päästä :D

      Poista
  3. Täydellinen pikkujouluasu! Sopivasti säihkettä ja kiiltoa. Meillä piti olla perinteiset ystävien pikkujoulut viime viikonloppuna, mutta kukaan ei muistanut ostaa lippuja keikalle, jonne oli tarkoitus mennä. Viisaana ajateltiin, että saa niitä sitten lähempänäkin. No sehän oli loppuunmyyty. Minä en sitten päässyt ollenkaan (lapsenvahdit lähtikin reissuun) ja muut menivät lenkille :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, aika villit kekkerit olleet teilläkin :D :D Kiitos Hanna kehuista ♥

      Poista
  4. Wau, tosi tyylikäs ja ihanan tyttömäinen.

    VastaaPoista
  5. Onpa kiva asu <3 Melkeen niinku meitsin stailii :D <3

    VastaaPoista
  6. Upea pikkujouluasu! Sopii kyllä muulloinkin käyttöön :) Minulla ei onneksi ole tiedossa yhtään pikkujouluja, pitää sen verran kiirettä muutenkin. Tykkään niin, tästä sun joulukalenterista! Kommentoimaan ei ole aikaisemmin ehtinyt, mutta joka päivä odotan uuden luukun avaamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava kuulla, että seuraat mukana! Varmasti riittää siulla kiirettä, tsempit yrityksen kanssa ja kiitos Unelmallinen ♥

      Poista
  7. Onpas hauska kuosi. :) Meillä on pikkujoulut jo juhlittu :)

    VastaaPoista
  8. Ooh, täällähän tämä on nyt suunnitelmasta edennyt toteutusvaiheeseen. Kyllä tykkään! Mustassa asussa sopivasti särmää kun on kiiltävää ja mattaa yhdisteltynä :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!