Joulukalenterin 14. luukku: Joulukortit


Muistithan, että tänään on viimeinen päivä lähettää kortit joulumerkeillä?! Minulla jäi homma viime tippaan siitä huolimatta, että aloitin korttiaskartelut oikeasti ihan hyvissä ajoin. Jostain syystä korttien kirjoittaminen ja kuoriin saaminen venyi viimeiseen iltaan asti, mutta lopulta muutama kymmenen korttia oli valmiina lähtöön.

Tänä vuonna tein osan korteista itse ja osan pienen avustajani kanssa. Ideoinnin perustana oli selviytyä olemassa olevilla tarvikkeilla ja näin kävikin. Pojan kanssa tehtiin sukulaisille ja kummeille joulukuusikortteja, joiden ideaan törmäsin -ylläriylläri- Pinterestissä. Ipana sai maalata ison paperin vihreällä, jonka jälkeen leikkasin siitä kolmioita. Kolmiot liimattiin kartongille kuusiksi, joihin lyijykynän päätä apuna käyttäen töpöteltiin joulupalloja ja kruunattiin komeus tarroilla. Meni melkein kuin Strömsössä. Toisiin kortteihan hyödynsin kakkupaperia ja valmiita kohokuvioita, joita aikoinaan Tiimarin loppuunmyynnistä rohmusin. Loppuihin kokeilin leimasinta ja askartelumaalia, sillä leimasintyynyä ei minulla ollut.

Sinä, joka uskot saavasi kortin meiltä, pahoittelut spoilauksesta :p
Näköjään vaatteet vaihtuu, mutta helmet kaulassa on ja pysyy :D
10 yötä jouluun, iiks!


16 kommenttia

 1. Ihanat yhteistyöllä tehdyt kuusikortit! :) Kaikki kortit on tosi kauniita!

  VastaaPoista
 2. Hyviä kortti-ideoita! Onpa lumen näköistä tuo kakkupaperi. :)

  VastaaPoista
 3. Kuusikorttien idea on kiva! Täällä panikoidaan parhaillaan että missä se arkillinen niitä joulumerkkejä on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustakin se oli kiva idea :) Punainen kuorikin saatiin ajoissa postiin! Kiitos Katja ❤️

   Poista
 4. Todella kivoja kortteja ❤ . Lasten kanssa on hauskaa puuhailla. Vaikka joskus pääsisikin helpommalla ihan yksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yleensä tosiaan pääsisi helpommalla yksin tekemällä :D kiitos Hanna ❤️

   Poista
 5. Oo, kuinka kauniita ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kortteja! Nää on aina kivoja kun lapsi päässyt tekoon mukaan <3

  VastaaPoista
 7. Kauniita kortteja:) Kylläpä tänä jouluna oikein yllätin itseni. Ajattelin nimittäin ensiksi, että laitan vain jouluiset tekstiviestit enkä kortteja ollenkaan. Seuraavaksi päätin, että kyllähän ne täytyy kuitenkin laittaa ja että seuraavana päivänä ostaisin ne kaupasta. Noh, illalla sitten sainkin inspiksen, että teen ne itse:D Montaa sorttia syntyikin:) Ja kaikki tarvikkeet löytyi kotoa, anoppi oli sopivasti tuonutkin lapsille korttipohjia askarteluita varten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin tuttu tunne! Helpommalla voisi päästä, mutta kun tulee se tarve tehdä kuitenkin itse :D Kiitos Villa Pipo ♥

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!