Joulukalenterin 19. luukku: Pikkupojan villapuku


Ompelin veljeni pojalle pyynnöstä villapuvun (en siis lahjaksi, siksi voi jo paljastaa ;) ). Oman poikani kanssa olen havainnut käteväksi ratkaisuksi kaksiosaisen merinoasun perinteisen haalarin sijaan. Takki ja housut- setin käyttöikä on paljon pidempi kuin usein selkämitasta lyhyeksi jäävä haalari ja näpsää on pystyä käyttämään vain toista puolikasta tarvittaessa. Esimerkiksi tämä villapuku menee joustavuutensa ja pitkien resoreiden ja helman ansiosta pojalle jo kolmatta talvea :) 

Samanmoista settiä pukkasi siis serkkupojallekin. Naalimerino on Royal-tuotteelta ja housut sekä takin resorit Myllymuksujen interlockia. Kokona noin 92 cm. Toivottavasti tulee olemaan yhtä mieluinen, kuin omamme on ollut ♥


Jouluun enää viisi yötä!

Ps. Muistutteluna vielä, olkaahan aattona tai heti sen jälkeen kuulolla. Tiedossa voi olla aika kiva joululahja itselle ;)

20 kommenttia

 1. Ihana! Kaulus on tosi kiva. Onko kaava omasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa ♥ Tuo muokattu ihan peruspaitakaavasta halkaisemalla. Kauluksen tein mittaamalla pääntien ja siihen vaan sopiva kaitale pyöristetyin reunoin :)

   Poista
 2. Tehokkaan värinen takki. Se on niin kauniskuvioinen ja siniset napit...että voisi olla käytön jälkeen "seinällä tauluna". (Nyt kotona sellaista virkaa hoitaa pelipaidat :D )

  VastaaPoista
 3. Varmasti käytännöllinen, kun on puku kahdessa osassa. Itse olen jotenkin tykästynyt pienellä merinohaalariin, enkä ole edes osannut ajatella, että sen voisi tehdä noin.

  Varmasti olet ostanut itsellesi joululahjaksi jonkun ihanan uuden ompelukoneen, peittarin tai muun vastaavan. Tai niin, Joulupukkihan sen tuo, mitä minä höpsin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, huono kirjoitusasu tuossa tekstissäni - joululahja ei ole minulle itselleni, vaan kenties juuri sinulle ;)

   Poista
 4. Oi miten kaunis! ♥

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana!! Tosi nätti toi meerinon kuosi. ♡ En ole tehnyt vielä merinosta mitään, en tiedä tuleeko tänäkään vuonna tänne etelään tarvetta :/ syksy vaan jatkuu ja jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meerino. Vähän niinkuin meedia :'D anteeksi, tais jäädä unet kesken kjn näin naurattaa

   Poista
  2. Meerino. Vähän niinkuin meedia :'D anteeksi, tais jäädä unet kesken kjn näin naurattaa

   Poista
  3. Meerinopa hyvinkin :D Niin se syksy jatkuu täälläkin, tänään just kaivoin kevyemmän takin kaapista, kun 7 astetta oli lämmintä! Mutta on se villapuku ihan kätevä silti ja toivotaan vielä talvenkin tulevan :) Kiitos Johanna!

   Poista
 6. Upea setti! Nappivalinta nuo siniset nepparit:) meidän lapsilla toimii myös paremmin nuo kaksiosaiset fleece/villapuvut, on mielestäni käytännöllisemmät ja niissä pidempi käyttöikä kuin haalareissa. Huikea joulupostaussarja muuten sinulla:) paljon olet nähnyt aikaa ja vaivaa, ihania ideoita postaukset pullollaan:) hmm..mitähän jännää siellä on tiedossa..Täytyy joulunpyhinä käydä kurkkimassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Pipo ♥ Ihana kuulla, että olet ollut kuulolla ja tykännyt :)

   Poista
 7. Aivan ihana setti ja minäkin liputan kaksiosaisen villapuvun puolesta.

  VastaaPoista
 8. Ihana asu! Mä tein kans tyypeille merino"kerrastot" haalarin alla pidettäväksi, kun eivät suostu enää välihaalaria pistämään. Nyt pitää vaan odotella että ollaan valoisalla kotona että saisin kuvattua.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!