Joulukalenterin 4. luukku: HuopapalleroitaKoristeita joulukuuseen tai miksei muuallekin! Huopapallot voi tehdä itse huovuttamalla tai ostaa valmiina, kuten itse tein tällä kertaa. Koristeet, joissa on pelkkiä pompuloita, pujottelin lankaan ja solmin kiinni. Helmien kera lanka on liian lörppö, joten helmiversioihin suosittelen ohutta rautalankaa. Söpöyttä lisäämään rusetti paperinarusta ja valmista tuli ♥


20 yötä jouluun!

11 kommenttia

 1. Huopapallot on kyllä niin söpöjä <3 Kauniita koristeita olet tehnyt! Noitahan voisi laittaaa lahjapakettiinkin koristeeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voisikin! Itsekin tykkään huopapalloista, rouheita ja suloisia yhtä aikaa :) Kiitos Niina ♥

   Poista
 2. Ihania! Noistahan saisi kauniita ranne- ja kaulakoruja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Mie olen aiemmin tehnytkin koruja tällaisista :) Jemmasta löytyy säkillinen vanhoja auton helmi-istuinpäällisestä irrotettuja puuhelmiä ja niihin olen huovuttanut päälle. Nyt ei vaan aika riittänyt itse huovutukseen :p Mutta kivoja molemmat tavat :)

   Poista
 3. Nää on tosi sievät! Pitäisköhän kaivaa omatkin huopapallot esille. :) nämä joulukalenterit on aivan liian inspiroivia, tällä hetkellä kun on muutenkin kädet täynnä työtä. :)

  VastaaPoista
 4. Kohta minä painan pään pensaaseen, etten näkisi enää yhtään uutta ideaa, minkä haluan kokeilla ja tehdä ;). No ei vaineskaan, onhan niitä jouluja tulossa vielä tulevinakin vuosina. Suloisia koristeita nämäkin, pehmeyttä ja herkkyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, voihan ne laittaa jemmaan tulevia vuosia ajatellen :D Kiitos Hanna ♥

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!