Joulukalenterin 21. luukku: Pillikranssi

Iloa vuoden pimeimpään päivään! Tänne asti on jälleen selvitty, rämmitty läpi syksyn sateiden, taisteltu kynttilöin ja otsalampuin mustuutta vastaan ja odotettu kauniin lumisen maiseman laskeutumista. Nyt käännytään jo kohti valoa! Ihana ajatus ♥

Pillihommat jäivät kutkuttamaan himmelin tekemisen jäljiltä, ja kun pillejäkin tuli lisää silloin tilattua, oli minulla hyvä syy tarttua toimeen uudelleen. Bongasin jännän kolmiulotteisen pillikranssin ekan kerran Tampereen messuilla Taitokeskusten pisteellä ja ihastelin sitä siellä kauempaa. Nyt löysin Paapon blogista yksinkertaisen ohjeen tuohon monimutkaisen näköiseen askarrukseen ja sen avulla kranssi syntyi alle kahteen tuntiin. Ohjeen on muuten tehnyt Niina mainiosta Ideatasku-blogista, johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa! 
Kolme yötä jouluun on...

12 kommenttia

 1. I-HAN Ä-LYT-TÖ-MÄN KAUNIS! Tahtoo kans! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka! Linkkiä kurkkimaan vaan, tää on helppo tehdä :)

   Poista
 2. Ihan mieletöntä nähdä näitä valmiina <3

  VastaaPoista
 3. Nämä taideteokset ovat aina yhtä hienoja nähdä valmiina. (Lue: itse vaan katselen kaupassa materiaaleja). Tuo valon ja varjon leikki on kiva lisä seinään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, varjo on aika hieno tuossa! Kiitos Titta :) Ei muuta kuin omaa puuhaamaan!

   Poista
 4. Kaunis kranssi! Kyllä minulla jäi tänä vuonna pilliaskartelut yhteen kokeiluun. Jospa hankkisi pillit joulun jälkeen valmiiksi ensi vuotta varten.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyne-Esterissä ainakin on myynnissä ;) Mie luulen, että jatkan näitä ensi vuonna. Sellainen pikkutimanttivalosarja olisi hieno :) Kiitos Raisa ♥

   Poista
 5. Wau! Upea kranssi, nuo valkoiset helmet ovat niin kiva lisä :).

  VastaaPoista
 6. Hieno! Nyt on näkynyt paljon näitä pilliaskarteluja. Ite en ole saanut aikaiseksi, mutta vielä joku päivä teen. On nää niin kivoja! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!