♥ 2015 ♥

Ennen vuoden vaihtumista on aina kiinnostavaa muistella mennyttä ja koota yhteen sitä, mitä tähän vuoteen on mahtunut. Yleensä aattoiltana olen tehnyt toive- ja tavoitelistan tulevalle vuodelle, ja niin tein viime vuonnakin. Mutta kuten yleensä, olen tähän mennessä jo unohtanut missä lista on ja mitä olin tavoittekseni asettanut, lupauksista puhumattakaan. Uskon kuitenkin kaiken muun menneen melkolailla nappiin, mitä nyt sokerikoukussa olen edelleen eikä asuntokaupoillekaan tänä vuonna päästy. Illalla sitten uuden listan pariin, mitähän sitä ensi vuodelle keksisi...

Vuosi 2015 on ollut pääasiassa tavallista arkea oman perheen kesken, tunteiden vuoristorataa kaksivuotiaamme kanssa hurjasta uhmasta maailmaan suurimpaan rakkauteen (ja hei, hän oppi puhumaan ja käymään vessassa, jes!), piristäviä ilonhetkiä ja harmaita päiviä sopivassa suhteessa. Juhlia ystävien kanssa, kotimaan matkailua, mökkilomailua. Luentoja ja koulujuttuja. Ja toki tärkeimpänä tältä vuodelta, yksi ihana pikkuneiti, joka on varttunut jo yhdeksän kuukauden ikään. Takana on siis yhdeksän kuukautta kahden lapsen opiskelevana  ja harrastavana kotiäitinä, joiden seurauksena vuoteen mahtuu myös jokunen tunti univelkaa ja siitä syystä osa muistikuvista on jokseenkin sumuisia... ;)

Ja ompelua, sitä myös! Pikaisen laskun mukaan noin 120 vaatetta (+ bloggaamattomia perushousuja yms.) on tullut ommeltua ja blogattua vuonna 2015, lisäksi vaunuverhot, makuupussi, laukku, pari tilkkupeittoa, vauvanpesä,  pussukoita yms. Kuvia valmistuneista vaatteista ovat siivittäneet sekalaiset ajatukset elämästä ylipäätään. Vuoden aikana pääsin mukaan kivoihin yhteistöihin Noshin, Kangaskapinan, Koot.fi:n ja Verson puodin kanssa, sekä päädyin osaksi Onni-blogiyhteisöä. Yksi ompeluelämän kohokohdista oli Tampereen messut ja siellä monen blogitutun tapaaminen livenä. Vuoden lopussa suurin koitokseni oli blogin joulukalenteri, joka ilokseni sai huikean vastaanoton. Siitä puheenollen, arvonta on edelleen voimassa, käyhän osallistumassa ellet ole sitä vielä tehnyt :)!















Lukuisia onnentäyteisiä hetkiä, rakkautta ja hellyyttä, mieluisia puuhia, aurinkoa ja lämpöä,  kutkuttavia ideoita ja mukaansa tempaavaa inspiraatiota, kokeiluja ja onnistumisia, lasten naurua, maailmanparannusta ystävien kanssa ja vapaa-aikaa - sitä toivon ensi vuodelle. 
Sinulle ja minulle ♥



32 kommenttia

  1. Olet ollut ihan uskomattoman tuottelias! Ja miten hienoja vaatteita olet ommellut! ❤️️ HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, onneksi löysin blogisi tänä vuonna!

    VastaaPoista
  3. Ihana vuosi ❤ kiitos sulle siitä. Onnellista uutta vuotta 2016!!❤

    VastaaPoista
  4. Ihana koonti. Kaikkea ihanaa, blogisi on yksi lemppareistani, vaikka aina ei kommenttia tule jätettyäkään. Ihanaa vuotaa 2016 sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tällainen kommentti on aina ihana saada! Kiitos Mia, toivottavasti kuljet mukana ensi vuonnakin ♥ Samoin teille!

      Poista
  5. No kylläpä on vaate poikineen! Ihan hirmuinen määrä ihanuuksia! Mukana ihana masukuvakin vielä. ♡ Ihanaa Uutta Vuotta sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä koosteet saavat oikeasti tajuamaan, että on todella tullut ommeltua ;) Kiitos Sanna, samoin sinulle ♥!

      Poista
  6. Ai että miten paljon kaikkea ihanaa olet saanut aikaiseksi! Huh :D <3

    VastaaPoista
  7. Nämä on kivoja katsauksia menneestä vuodesta. Minusta monesti arjessa tuntuu etten saa mitään aikaiseksi, mutta taakse päin katsoessa huomaa sittenkin aika paljon tehneensä.. Onneksi on blogi! Ja onneksi löysin sinun blogisi tänä vuonna! :) (sydänpussukat joiden ansiosta blogisi löysin, ovat vielä vaan kokeiltavien listalla.. :D) Onnekasta uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa onni, että huomasit ne pussukat! Kommenttisi tuovat aina iloa, kiitos Raisa ♥

      Poista
  8. Aivan huikea määrä ompeluksia! Innolla odotan, mitä keksit tulevaan vuoteen :) Onnellista ja luovaa uutta vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iik, paineita tulee ;) Kiitos Unelmallinen, samaa toivon sinulle ♥

      Poista
  9. Valtavasti oot ommellut vuoden aikana! Ihania kuvakoosteita, löytyy vaikka mitä ihanaa. Mä oon ollut joulukuussa niin sidottu kaikkeen että kun oon saanut muksut nukkumaan niin en oo blogejakaan jaksanut lukea saati kommentoida niin paljon kuin haluaisin. Mutta kyllä täällä ollaan ja luetaan seuraavanakin vuonna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, kiitos Paulina! Kiva, että tänä vuonna löydettiin toistemme blogeihin ♥

      Poista
  10. Valtava määrä ihania aikaansaannoksia! Kaikkea hyvää tulevaan vuoteesi! <3

    VastaaPoista
  11. Ai hurja, miten tuottelias sinä olet ollut.
    Onnellista alkavaa vuotta! :)

    VastaaPoista
  12. Oli ihana palata näihin sinun upeisiin juttuihin vielä koosteenkin kautta! Inspiroivaa ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  13. Oot kyllä mahtavan tuottelias ollut, nostan hattua :) Joskus syksyn aikana vasta taisin eksyä blogiisi, mutta jäin heti lukijaksi, enkä syyttä! Joulukalenteri oli kyllä yksi lukemistani parhaista, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  14. Upeita käsitöitä! Ja määrällisestikin runsaasti silmänruokaa. Kiva seurata, mutä alkanut vuosi tuo blogiisi tullessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että aikaa ompeluun ja blogiin riittää :) Kiitos Mandariinimania ♥

      Poista
  15. Oooh, miten valtava määrä kauniita käsitöitä! Siinä on monen monituista kilometriä hurruuteltu ompelukoneella:) Innolla jään odottamaan tulevia postuksiasi, tänne on aina niin mukava tulla vierailulle:) Ompeluntäytteistä, inspiroivaa ja onnellista vuotta sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin hauska tietää oikeasti montahan metriä tuossa on :D Ihana kuulla, toivottavasti vierailet jatkossakin Villa Pipo ♥

      Poista
  16. Tällaista määrää ihanuuksia on kyllä iso ilo katsella! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!