Kisu-mekko applikoiden


Kis kis kis kis kippurahäntä, huomenna mennään Lappeenrantaan, mitä sinne tekemään, kissanpoikia pesemään... Siitä asti, kun viime keväänä ompelin Tinttaralle pupu-mekon, mieleeni jäi kummittelemaan idea vastaavasta kissaversiosta. Viimein pääsin toteuttamaan sen, kun kummitytölläni oli synttärijuhlat vastikään ja ajattelin kisulaisen sopivan hänelle ♥ Väriyhdistelmän valinnassa auttoi Tinttara, samoin kissan kasvojen hahmottelussa ja mallien valinnassa.

Mekon kaavana on jälleen PaaPiin kaavakirjan Vilja, jossa tuo tasku muodostuu helman alaosaan ihan nerokkaan kätevästi. Kissan kasvoit tein applikoimalla. (Ja nyt näitä kuvia katsoessani tajusin kauhukseni, että minunhan piti laittaa kissalle vielä rusetti! Voi kökkö, se unohtui.) Aina näitä runsasta tikkaamista vaativia ompeluita tehdessäni mietin, kuinka loistavan hyvä ompelukone minulla onkaan käytössäni! Pfaffini (quilt expression 4.2) tikuttaa pienimmänkin siksakin siististi ja säätäminen on helppoa. Ompeleminen on niiiin paljon mukavampaa, kun ei tarvitse tapella välineistön kanssa. Jos applikointi kiinnostaa, löydät täältä vinkkejä siihen.

Suloisia syyspäiviä just Siulle ♥

4 kommenttia

  1. Aivan superihana kisumekko! Jo tuollaisen näkemisestä tulee onnelliseksi, niin saaja varmaan oli monin verroin onnellisempi. Kyllä ompelutaito on mahtava taito! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Pikku Akka ♥ On muuten ihan totta, että ompelutaito on oikeasti aika hieno juttu :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!