Joulukalenterisukat 2018

Eipä näköjään joulua ilman joulukalenterisukkia! Tänäkin vuonna jäin junasta joulukuun alussa, mutta joulupyhien aikaan nakuttelin sukat muutaman illan ja ihanan kepeän ja höpsön jouluelokuvan aikana. En vain voi vastustaa näitä Taimitarhan eli Niina Laitisen kirjoneulemalleja, vaikka nämä - pakko myöntää - eivät kuvioidensa puolesta suosikikseni muodostuneet. Väreiksi valitsin jotakin rauhallisempaa kuin aiempina vuosina, kanervanpunaista ja havunvihreää. Lämmittävät mukavasti näillä pakkaskeleillä.

Sukkasatoa on tiedossa lisääkin, sillä neulepuikkojen kilkatus perheen seurassa on tällä hetkellä kiehtonut enemmän kuin itsekseen istuskelu vilpoisassa ompeluhuoneessa. Eiköhän se taas inspiraation kohde vaihdu, kunhan kevät alkaa kurkistella ikkunoista. 

Ja hei kuulkaas, kiitos ihan hurjasti kaikille arvontaan osallistuneille! Jokaisen kommentin luin ilahtuneena ihanista sanoistanne, kiitos ♥  Voittoarpa osui tällä kertaa nimimerkille A-M, johon olen jo ottanut yhteyttä. Ensi vuonna ehkä sitten uudestaan ;)6 kommenttia

 1. Nätit sukat! Minä yritän rivi riviltä saada syksyllä aloitettua neuletakkia eteen päin.. Monesti teen neuletakin kanssa rinnakkain vaikkapa sukkia tai jotain muuta pientä joka valmistuu nopeammin, mutta nyt mulla jostain syystä vetää pienikin neulomishetki toisen lavan ihan jumiin.. :/ silti yritän joka päivä vähän tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi tuo jumitus! Ei tee neulominen miunkaan hartioille hyvää kyllä, pitäisi asentoa miettiä tarkemmin. Kiitos Raisa ja neuleintoa takin kanssa ♥

   Poista
 2. Kivat sukat. ☺️ Nätti kuviointi.

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit olet valinnut sukkiin. Nätit! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!