Raitamekko nahkataskuilla + arvonnan voittaja!

Uusi vuosi uusine kujeineen. Tykkään kovasti vuodenvaihteen tapaisista rajapyykeistä, joiden kautta entinen tuntuu menettävän otteensa, voi aloittaa ikään kuin puhtaalla paperilla ja kaikki voi olla mahdollista. Yleensä näin alkuvuodesta olenkin kirjoittanut ylös itselleni ohjeita kaikenlaisiin elämänmuutoksiin ja listannut tavoitteita tulevalle vuodelle. Uusi alku ja parempi minä, tiedäthän sinä. Toivon ja luotan, että tällä kertaa pitää päätökset ja tunteja löytyy vuorokauteen vielä muutama enemmän ja jos ei tahdo löytyä, niin tsemppaapa Hanna vielä vähän lisää... Arvaapa onko ikinä ekan viikon jälkeen tapahtunut mitään ja uusi elämä auennut? No juu ei ole. 

Tänä uutena vuotena jätin listat ja suureelliset lupaukset tekemättä. En lopeta sokerin syömistä kokonaan, en päätä opetella uusia käsityötekniikoita, en tavoittele suurta henkistä kasvua enkä lupaa olla enää ikinä karjumatta lapsille. En pyri kesäkuntoon 2017 enkä lopeta stressaamista pelkällä tahdonvoimalla. Voi olla, että tämän vuoden jälkeen en ole yhtään sen parempi äiti, vaimo tai ihminen ylipäätään kuin ennenkään, mutta enpä ole ollut sitä noiden lupaustenkaan jälkeen. Sen sijaan olen ollut harmissani ja pettynyt, kun epäonnistuin suunnitelmissani. Jos oikein erinomaisesti käy ja tähdet ovat suosiollisia, osa noista asioista saattaa toteutua ihan ilman itse luotua pakkoakin, eihän sitä koskaan tiedä!

Tänä vuonna yritän nukkua enemmän, tehdä vähemmän, relata välillä. Okei, myönnetään - tämä muistuttaa vähän uuden vuoden lupausta, mutta tällä kertaa käänteistä versiota kuin yleensä. En tee siitä suurta tavoitetta, johon pyrkimällä pyrin, vaan tahtoisin elää hetkessä niin kuin hienosti sanotaan. Enkä yritä muuttua väkisin mihinkään suuntaan. Itseni tuntien ahnehdin projekteja kuten aina ja innostun monesta asiasta yhtä aikaa, mutta yritän olla ottamatta niistä paineita. Teen, jos se tuntuu hyvältä ja tuottaa iloa. Annan itseni olla sellainen kuin olen. Go with the flow. Katsotaan kuinka käy.

Teitkö sinä uuden vuoden lupauksia?


Tämä arjen pelastusvaate syntyi Noshin tummansini-valkoisesta raitajerseystä, joka sai kaverikseen tekonahkaa. Taskujen reunoihin jätin raakareunat, jotka ovat yllättävän siistinä pysyneet myös pesuissa. Harmittavasti kyllä tuo tekonahka rutistuu, mutta olen sitä varovasti nurjalta puolelta uskaltautunut silittämään hyvällä menestyksellä. Hihansuut huolittelin ristikkäin menevällä kaitaleella ja pääntien tällä tavalla.. Luottomekkoainesta!


Josko nyt viimein päästäisin odottajat piinasta ja paljastaisin kuka onnekas saa itselleen ihanan muhkean paketin Verson puodista? Joulukalenterini päättävä arvonta keräsi hurjan määrän kommentteja, joita sydän sykkyrällä luin. Kiitos ihan älyttömästi ihanista sanoistanne, parasta kuulla monen saaneen iloa ja inspiraatiota täältä! Ja mukava kuulla teistä, jotka säännöllisesti tahollanne seurailette ja nyt jätitte sanasen! Ihana, että olette, sillä ihan vaan itseä varten en tätä jaksaisi kyllä tehdä ♥ Sen takia palaute on kultaakin kalliimpaa.


Mutta niin se voittaja... Tällä kertaa onnekas kangaspinon kotiuttaja on - tittidittidii -NuttuNA! Sylillinen onnea ja metritolkulla ompeluniloa :) Otan sinuun yhteyttä.

Heipat ja energiaa tälle viikolle ♥


11 kommenttia

 1. Oi, aivan ihastuttava mekko! Mulla pitää aina olla asuissa kunnon taskut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Taskut kyllä on aina tarpeen, pitäisi jaksaa tehdä kaikkiin kolttuihin :D

   Poista
 2. Ihana! Mie ajattelin tuunata vanhan mekon tähän tyyliin. valmiina samankaltaisia myydään Vilassa, mutta ne on miulle onnettomalle rimpulalle ihan liian isoja :(

  www.so-up.fi/virkkasin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Elina! Olisi itse asiassa pitänyt mainitakin, että inspiraation lähteenä on nimenomaan Vilan mekot :) Minulle se malli ei sovi myöskään, koska mittasuhteet ovat vääränmalliset minulle. Onneksi voi tehdä itse :) Hauska tulee varmasti sinunkin tuunauksestasi!

   Poista
 3. Ihan paras uutinen odotteli täällä! Kiitos vielä tätäkin kautta!
  Mekko on tosi ihana, nuo taskut on kuin piste iin päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, varmasti mieluisa ylläri :) Kiitos itsellesi NuttuNA ♥

   Poista
 4. Aivan niin kuin minä itse olisin kirjoittanut nuo uuden vuoden lupaukset. Tehdään sitä mistä tulee hyvä mieli ja tehdään sitten kun jaksetaan. Oikein rentoa tätä vuotta. Hienot taskut raitamekossa, siinä on sitä jotain jujua :) Jos innostut niin lähde mukaan suomi100-teemakäsitöihin. Juuri samalla meiningillä: tehdään jos tulee hyvä mieli eikä stressata, jos jokin teema menee ohi, ja idean ja käsityön voi julkaista kuukauden kuluttuakin :) T. Johanna Kangasskorjaamolta https://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/2017/01/suomi100-teemakasityo.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongasinkin jo haasteen, tosi kekseliäs! Pitää yrittää osallistua joku kuukausi :) Kiitos kivasta kommentistasi Johanna ♥

   Poista
 5. Ihana! Mie ajattelin tuunata vanhan mekon tähän tyyliin. valmiina samankaltaisia myydään Vilassa, mutta ne on miulle onnettomalle rimpulalle ihan liian isoja :(

  www.so-up.fi/virkkasin

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!