Adventtisukat - Jos ei taidolla, niin tuurilla ja jos ei tuurillakaan,niin sitten sisulla


Ei vitsi, kun on paljon tekemistä, en kyllä aloita enää mitään uutt... Oho, kuulostaapa tämä hauskalta! Yhteisneulonta, josta paljastuu pätkä neljänä sunnuntaina. Millaisethan niistä tulee, pitää kyllä saada tietää. Aina nyt yhdet sukat tässä menee, pikkujuttu. Jos nyt vielä ne aloitan, hyvin ehtii! (neuloo, neuloo, neuloo)

Tämähän sujuu ihan tosi hyvin. Ai joku lankadominanssi, nevöhöörd, ehkä se ei ole niin tarpeen. Tähänhän voisi lisätä nilkkaan resorin ohjeesta poiketen, tulisi ehkä kivempi. Onpas kinkkinen kuvio, onneksi ei tarvitse tehdä samaa kuin kaksi kertaa... Vielä vähän matkaa, kohta on valmis. Tulee muuten kiva joululahja ystävälle, toivottavasti tykkää!

Jes, valmiit! Nyt äkkiä höyrytän nämä, niin sitten pistän pakettiin ja saan huomenna antaa ne... Ei mutta, mitä h****ttiä?! Nämähän ovat erikokoiset! Ei ole totta, toisesta puuttuu se f***ing nilkkaresori. En ala, mitä tälle voi tehdä? Ööö, mietin kohta, ekana pitää instata tämä kömmähdys muidenkin riemuksi. Ja syödä suklaata, se helpottaa.  Ja hei, tietäisiköhän ne facen neulontaryhmässä apua?No just, moni ehdottaa näitä mitä pelkäsinkin. Toisen purkamista nilkkaan asti tai molemmille uuden parin neulomista. (Lisää suklaata) En kyllä tee, vitsi että ärsyttää koko sukat. Heitän kohta molemmat roskiin, nih! No joo, en heitä, mietitäänpä nyt vielä. Voisiko sukan vaan katkaista ja neuloa sen puuttuvan resorin? Mutta hei,tuossa joku ehdottaa jotain silmukoiden poimimista! Ääh, tarkoittaakin vaan, että helpompi purkaa siten... Pakko olla joku keino yhdistää. Ai ei vai, ei nämä neulomiskonkaritkaan rohkaise sukan halkaisemiseen... (Lisää suklaata, ratkeaisikohan koko pulma sillä.)

Ei vaan, nyt on pakko yrittää jotain. Oho onpa kello paljon ja tälle illalle muutakin hommaa. Teen kyllä nämä ensin, ei voi jättää tähän. Ei auta kuin kokeilla, tuli mitä tuli. Jos nyt ensin poimin silmukat tästä resorin yläpuolelta ja alapuolelta. Onpas hankalaa, hups, mikähän rivi tää on... No nyt. Niks naks, resorillinen sukka nilkan kohdalta kahtia! Hui, aika hurjaa.Ja sitten puretaan, varren suuntaan meni hyvin. Mutta mitä nyt? Eihän tämä purkaannu ollenkaan alaspäin! Ja nyt tuli umpisolmu, ei perhana... (puree hammasta) Sisulla eteenpän! Ahaa näin tämä kulkee, pitää purkaa silmukka kerrallaan. Puuh, molemmat puoliskot on nyt erillään, silmukoita oikea määrä ja rivit täsmää. 

Nyt pitäisi vaan yhdistää. Olen varmasti nähnyt siihen videon, mutten muista mitä se oli enkuksi... Ei auta kuin googlailla. Okei, neuloen silmukointi, tämä voisi olla vastaava. Kiitos youtube ja videotutoriaalit (klik tuosta, jos kiinnostaa silmukointi)! Öh, ai kumpaa puolta neulotaan ja mikä pudotetaan... Jaahas, näin siis. Oho, tämähän toimii. Voisikohan tämä oikeasti onnistua näin?! 

Jeee, onnistui se!! Osat on kiinni toisissaan, missään ei näy ylimääräistä saumaa, sukat ovat keskenään identtiset. (Pienet voitontanssit!) Uskomaton juttu, mutta totta. Kyseessä ovat siis Sweet things- blogin Annikan suunnittelemat sukat, joita neulottiin pätkä aina joka adventti. Kiitos Annikalle tästä projektista ♥

Ja hei, vielä pari päivää aikaa osallistua joulukalenterin arvontaan ;) Kiitos paljon jo kommentin jättäneille!

12 kommenttia

 1. Onpa nätit! Voin kuvitella tuon stressin, mikä sulle iski, kun hoksasit, että sukat eivät olekaan samanlaiset. Mitähän mä itse olisin tehnyt tuossa tilanteessa? Purkaminen on kyllä niin "köyhää"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka! No kyllä, hyvä ettei itku tullut :D Onneksi selvisin purkamatta, välillä pitää olla uhkarohkea ;)

   Poista
 2. Ihanat ja ihana tarina! (Vaikkei varmasti ihanalta tuntunut) Ja nyt oikeutetusti vielä lisää suklaata!!

  VastaaPoista
 3. Ihana!! :D :D mutta hei, tosi hieno pelastusliike ja upeat sukat!

  VastaaPoista
 4. Aikamoista sinnikkyyttä!!kunnioitan!:-) ja ihanat on kyllä sukat.

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin... :) Ihanat sukat. Mä oon koittanut katsella jotain kivaa kirjoneulekuviota, kun olis kaikenlaisia jämälankoja sen verran paljon.. Värien yhdisteleminen ei vaan oo mun vahvuus, pitää vähä aikaa mietiskellä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki toimii, kun yhdistää mustaan ja/tai valkoiseen ;) Kiitos Raisa! Toivottavasti kiva malli löytyy :)

   Poista
 6. Sä oot niin tahtomimmi! JA supertaitava! :D Sukista tuli ihan huippusöpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika ♥ Sie saat aina ihan häkellyksiin miut ihanilla sanoillasi :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!