Ota yhteyttä!

Teen mielelläni yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja ilahdun kaikista muistakin viesteistä! Yhteyden minuun saa sähköpostilla punatukkajakaksikarhua@gmail.com, facebookissa https://www.facebook.com/punatukkajakaksikarhua/ tai jättämällä kommentin postaukseen.

5 kommenttia

 1. Hurjan mielenkiintoista. Ja voi käyttää mielikuvitusta koristelussa. Minua kiinnostaa kovasti ja halu tehdä erilaisia ja eri tilanteisiin sopivia. Kehysten saanti on vähän vaikeaa. Kun haluaisin isompiakin. Kiitos kovasti ohjeista!

  VastaaPoista
 2. hei seuraan hienoja tekosiasi ompeluksia ym hienoa..voinko tiedustella ompelukonettasi onko Pfaff edelleen onko sama ja oletko ollut tyytyväinen koko koneen tekoon ompeluun..
  mikä saumuri sinulla on ?
  laukku on aivan ihana hyvä!!
  laitatko minulle jotain viestiä kun etsin tuota samaa konemallia en oikein löydä...
  kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mari! Kiitos kommesntistasi♥ Ompelen Pfaff 4.2 quilt expressionilla ja se on kyllä aivan mahtava kone. Siitä olen useamman kerran kirjoittanut, ne postaukset löytyvä "ompelukone"- tunnisteella. Saumurini on Bernina 800dl, sekin ihan mainio :)

   Poista
 3. Hei, löytyykö sulta vielä tuota unikko villasukan ohjetta? Tuo linkki ei enää toimi...

  VastaaPoista
 4. Duktig du är på mycket,,,,försökt sticka vallmo sockar eller unikko sockar ,,,på måfå men blev inte lyckat.. försökt många ggr,,,.har du mönster och sälja,ville sticka till present åt väninna

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!