Kuutar ja Foxberry

 

Heipä hei piiiitkästä aikaa! Ihan ei ehtinyt vuosi vierähtää edellisestä postauksesta, mutta eipä paljoa puutu. Syitä blogihiljaisuuteen on useita, mutta päällimmäisenä hektinen arki ja se, että töissä istun tunteja tietokoneen äärellä suoltamassa kirjallista tuotosta. Sen jälkeen ei vaan sanoja riitä enää muille tarjoiltaviksi ja toisaalta instagramin helppous on vienyt myös mukanaan. Jossain sielun sopukassa elää kuitenkin toive ja tahto siitä, ettei tämä kymmenen (!) vuotta kestänyt käsityötaipaleen dokumentointi pääty kokonaan, vaan päivittyy sitten vaikka hyvin harvakseltaan. Ja mikä hauskinta, tilastoiden perusteella teitä edelleen on siellä ruudun toisella puolen ♥

Tähän comeback-postaukseen halusin julkaista kaksi neulomaani paitaa. Molemmat ohjeet ovat Sari Nordlundin käsialaa ja ohjeet olen ostanut Ravelrysta. Tumman luumun värinen paita on Kuutar ja sen neuloin Novitan Wooly wood-langasta sävyssä akileija. Kuutar on somen perusteella varsin suosittu malli enkä ihmettele lainkaan. Näyttävä kuvio, joka on helppo ja nopea neuloa! Ei mitään kommervenkkejä, vaan helposti seurattava kaavio. Tuo lankakin on tuntunut hyvältä valinnalta, sillä se ei ole liian kuuma sisäkäyttöön.

Kuparinruskea paita on puolestaan Foxberry. Instassa neuleitani seuranneet eivät varmasti ole välttyneet huomaamasta, että minulla on jonkinlainen fiksaatio pompuloihin neuleissa ja niihin ihastuin tässäkin mallissa. Lankana on Novitan Wonder wool, joka on mukava neuloa, mutta on tuntunut hieman herkästi nyppyyntyvältä. Ihana tämä paita on silti! Molempiin paitoihin tein helmaan ja hihoihin italialaisen päättelyn, mikä tekee siron ja joustavan reunan. Vähän hidas tekniikka, mutta jälki onneksi palkitsee työn.

Mutta hei, mitäpä Sinulla on tekeillä näin lokakuussa?
Lempeää loppuviikkoa just Siulle ♥

2 kommenttia

 1. Voi, että! Niin ihania paitoja! Minulla kans välillä venyy postausten väli tooosi pitkäksi, mutta itsekin olen ajatellut, että en ihan kokonaankaan raaskis tätä hommaa lopettaa. :)
  Iloa sinun syksyysi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka ♥ Ja ihanaa, kun kommentoit jälleen! Bloggaajat alkavat olla selvästi katoava luonnonvara muiden alustojen keskellä :D Iloisia päiviä teillekin!

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!