Mikä ihmeen Punatukka ja kaksi karhua?

Punatukka ja kaksi karhua sai alkunsa syyskuussa 2013. Olin silloin puolivuotiaan pikkupojan äiti, kyllästänyt kauppojen vaatevalikoimiin ja kaipasin ehkä vähän uutta puuhaakin kotiäidin pitkiin päiviin. Ystäväni innostamana päätin opetella ompelemaan itse, vaikka taitoa tai kokemusta ei peruskoulun jälkeen ollut siitä kertynytkään. Blogista tuli päiväkirjani, johon kuvasin tekemiäni vaatteita ja kirjasin edistystäni.

Sillä tiella olen edelleen. Ompelu - niin lapsille, itselleni ja välillä miehellekin- on vienyt mukanaan ja nurkat pursuilevat kankaita ja muuta tarpeellista. Ajankäytön pulmia ei ole, sillä aina on joku projekti kesken ja monta muuta odottamassa vuoroaan! Minulle käsityöt ovat keino toteuttaa itseäni, purkaa luovuuttani sekä saavuttaa omin käsin jotain konkreettista ja tarpeellista. Rakas, ihana harrastus ♥

Ja kukas minä sitten olen? Olen 34-vuotias lappeenrantalainen, jonka perheeseen kuuluvat mies, kaksi lasta (poika 1/13 ja tyttö 3/15) sekä kaksi koiraa. Kotiäitivuosieni aikana opiskelin itseni sosionomiksi ja lastentarhanopettajaksi, mutta vastikään palasin aiempaan ammattiini toimintaterapeutiksi. Työ häiritsee harrastamista, kuten jokainen ruuhkavuosien keskellä taituroiva varmasti tietää, mutta onneksi aika usein löytyy pieni hetki aikaa istahtaa ompelukoneen ääreen tai laittaa uusi neule tekeille.

Olen iloinen, että löysit tiesi blogiini, toivottavasti tulet toistekin!1 kommentti

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa, niin löysin blogiisi! :) Ihanalta ja ehdottomasti selailun arvoiselta vaikuttaaa. Olen muuten myöskin toimintaterapeutti! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!