Toinen Infinity shawl

Kun kerran on hyväksi havaittu, niin mitä sitä vaihtamaan. Neulemallia nimittäin. Neuloin ennen joulua lahjaksi tämän Infinity shawlin ja sitä tehdessäni ihaistuin sen muhkeuteen ja ennen kaikkea yksinkertaisuuteen. Ohje löytyy täältä. Oikein, nurin, rivi kerrallaan - tämän parempaa elokuvan katselu- neuletta ei olekaan! (Neuloin tätä oikeasti jopa leffateatterissa...). Tämän Alize Angora gold- langan ostin langan Tampereen kässämessuilta sen värin ollessa mieleinen minulle ja hintakin oli muistaakseni vain 10 e/ 2 kerää. Lanka on pääasiassa akryylia ja villaa on vaan nimeksi, mutta ajattelin sen riittävän omiksi tarpeiksi. Ja koska glitteri, ihan parasta.

Neuloessani huivia eräällä automatkalla, sanoi äitini toivovansa samanlaista. Niinhän siinä kävi, että huivi matkasi äitin syntymäpäivälahjaksi ja oma huivini odottaa edelleen tekijäänsä. Saa nähdä jaksanko vielä kolmannen samanmoisen tehdä vai löytyykö joku toinen yhtä vähäistä ajatustoimintaa vaativa malli. Jos tiedät jonkun, niin vinkkaa ihmeessä.

Nyt toivottelen just Siulle rentouttavaa, aurinkoista ja maistuvaa pääsiäisen aikaa! Ollaan yhdessä oman perheen kanssa, soitellaan videopuheluita muiden läheisten kanssa ja nautitaan ihanasta kevätsäästä ulkoillen, kun sitä ei vielä ainakaan ole kielletty ♥ Ja syödään suklaata! (Siinä olen kunnostautunut jo liiankin hyvin). 

6 kommenttia

Ilahdun kommentistasi, kiitos!