YksisarvisheijastinliivitIhan yhtä ihanaa kuin on laitella joulua marraskuusta aattoon asti vähitellen valmiimmaksi, on ihan paras tunne kertarysäyksellä siivota joulu pois. Tänään on riisuttu kuusi, purettu koristelut ja tontutkin matkasivat takaisin Korvatunturille ensi vuotta odottamaan. Koska loppiainen on vasta huomenna, niin menkööt vielä nämä jouluisesti somistellut kuvat tänään. 

Ompelin kummitytöilleni heijastinliivit ja molempien tykätessä poneista valitsin kuvaksi yksisarvisen. Yksinkertaisuudessaan etsin sopivan kuvan netistä ja kopioin sen, jäljensin osat silityskalvoille, leikkasin ne ja kokosin kuvan liivin etukappaleelle. Liivin materiaalina on palalaarista ongittu fleece. Vaikka muuten en fleeceä suosi vaatteissa enää, niin näissä heijastinliiveissä olen sen havainnut erinomaisena. Liivejä ei tarvitse normikäytössä pestä pesukoneessa oikeastaan ikinä, fleece ei tunnu märältä Suomen tuhnuisissa ja loskaisissa säissäkään ja lisäksi fleece antaa yhden lämmittävän kerroksen takin päälle. 

Heijastinliiviin auttavan ohjeen löydät aiemmin tekemästäni postauksesta. Tämä on siitä näppärä ompelus, että sama koko toimii käytössä useamman vuoden helposti. Aiemmin tekemäni pupuliivi on tehty Tinttaralle, kun hän oli 1,5-vuotias ja nyt neljävuotiaana sama liivi palvelee edelleen. Heijastinnauha ja silityskalvo ovat säilyttäneet heijastavat ominaisuutensa moitteetta! Toivottavasti nämäkin heijastiliivit ovat käyttäjilleen yhtä mieluisia ♥

Nyt ei muuta kuin reipas paluu arkeen joulupöhinöiden jälkeen ja kevättä kohti!

2 kommenttia

Ilahdun kommentistasi, kiitos!