Infinity shawlKun lanka on unelman pehmoinen ja väri kauniisti soljuva, ei mallilla tarvitse kikkailla. Tätini vihjaisi kaipaavansa itselleen sinisävyistä huivia ja päädyin neuloman sellaisen, yksinkertaisen ja muhkean merinoihanuuden. 

Googlettelin ohjeita ja lankavaihtoehtoja aivan pallo hukassa, joten päädyin suosiolla asioimaan paikallisessa lankakaupassa Pyöröpuikossa. Käynti varmisti sen, että jatkossakin toimin niin. Sain  nimittäin ihan loistavaa palvelua! Suosituksia, neuvoja ja lopulta tulostetun huiviohjeen ja siihen suomennoksenkin. Lapsetkin sain käyttää vessassa takahuoneen puolella! Lanka on Katian Infinity shawl ja ohje nimenomaan kyseiselle langalle tarkoitettu ja saman niminen. Yksi vyyhti riittää huiviin, joka neulotaan vuorottelemalla oikeita ja nurjia rivejä. Rennon aivotonta neulomista, automatkoille erityisen sopivaa! Huivista tuli niin pehmoisen ja lämpöisen tuntuinen ja juuri sopivan kokoinen, että haaveilen jo toisen neulomisesta itselleni. 

Lopuksi kiitän kaikkia jouluarvontaan osallistuneita sydämeni pohjasta. Oli ihana lukea kommenttejanne ja kuulla, että töistäni ja kirjoituksistani on niin monelle iloa ♥ Merkitsi minulle paljon. Verson puodin lahjakortin voittaja oli tällä kertaa TanjaT, hänelle laitoin jo sähköpostia. 

Pakkaskelejä odotellessa, kärsivällisyyttä kurahousujen ja rapaisten koirien kanssa just Siulle ♥

7 kommenttia

 1. Pehmoisen näköinen huivi. Kauniin värinen.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen huivi, juuri minun värit! Ihan tekisi mieli neuloa itselle samanlainen...t.Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lanka oli kyllä kauniin sävyinen, ei muuta kuin neulomaan :) Kiitos Taina ♥

   Poista
 3. Onpas suloisen pehmeän näköinen kaulaliina!

  VastaaPoista
 4. Mistä tuon huivin ohje löytyisi? On kivan näköinen.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!