Tilda-mekko tytölle


Voi ihana ihana helle ja aurinko! Kuvien ottamista tuo mollukka ei helpota, mutta en malttanut odottaa pidempään näiden kanssa. Kokeilin nimittäin tätä uutta AinoaPatternsin mekkokaavaa ja mekosta tuli varsin ihastuttava ♥ Kaavan jujuna ovat selässä yhdistyvät rimpsuolkaimet, jotka tekevät mekon ilmeen. Tämä oli helppo ja nopea tehdä rullapäärmeineen sekä kuminauharypytyksin. 
Ompelin koon 104 meidän alle metriselle neidille. Se oli sen verran löysä selästä, että kavensin takakappaleen yläosaa hieman, ja nyt on parempi. Kelpaa liihotella kukkaistyttönä pitkin pihamaita! Hattarainen kangas oli Tinttaran oma valinta ja Lalian valikoimaa alunperin.

Lämmintä ja letkeää loppuviikkoa ♥
Hei muuten, nähdäänkö viikonloppuna Espoossa? Siellä järjestetään toista kertaa Ommel-festarit, mikä kokoaa viikonlopuksi saman katon alle kaiken mitä ompeluharrastajan kaipaa. On työpajoja, lanit, luentoja ja kursseja sekä tietenkin mahtava määrä kangaskauppiaita! Sinne siis tule nykimään hihasta, jos nähdään :)

6 kommenttia

 1. Suloinen mekko ja tyttönen!
  Eikö olekin ihana aurinko? Ensin sitä odottaa ja toivoo, ja kohta toivookin, ettei se paistaisi niin kuumasti ja etsii varjoa. :) Kuvaaminen aurinkoisella säällä on kyllä haastavaa, varjotkin tulevat niin voimakkaina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka ♥ Juurikin noinhan se on :D Vielä kun malttaisi pysyä siellä varjon puolella enemmän, sehän se olisi terveellisempää :p

   Poista
 2. Herkku mikä mekko!😍 kyllä kelpaa 💃🏼

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!