Pupusukat sekä ohje pupureppuun!

Pupuilla ja pinkillä ei vaan voi mennä vikaan, jos kohteena on kolmevuotias rinsessa! Lupasin jo alkusyksystä ommella pupurepun balettitunteja varten, mutta vasta pari viikkoa sitten sain repun valmiiksi. Tekemiseen itse asiassa ei mennyt paria tuntia pidempään ja raapustelin oheen ohjeenkin. Inspiraatio pupureppuihin on tullut Instagramista, missä näitä on vilissyt mitä ihanampina toteutuksina. Minäkin haaveilin tekeväni repun mustasta tekonahasta, mutta vaaleanpunainen  paksu satiini vetosi neitiin enemmän.

Pupusukat  puolestaan valmistuivat tällä viikolla, kun jouduin pakkohuilille sitkeääkin sitkeämmän flunssan kourissa. Sohvan nurkassakaan en ihan toimetta osannut olla, joten syntyivät villasukat koossa 26. Ohje ja idea löytyi täältä alunperin, mutta koot olivat liian isoja. Onneksi sopiva sukkaohje löytyi Novitalta ja korvat tein omasta päästä. Pohjaan taidan lisätä vielä liukuesteet ehtiessäni, niin ei liu'u kaakeleillakaan.

Ja nyt se repun ohje, ole hyvä:
Kysy ihmeessä, jos jokin askarruttaa!

Korvat pystyyn, töpöhäntä pyörimään ja viikonloppua kohti ♥

8 kommenttia

 1. Tuo reppu on kyllä niin suloinen! Mulla ollut kauan listalla tämmöinen, mutta eipä vaan oo vielä valmistunut.. :)

  VastaaPoista
 2. Voi kerrassaan tätä söpöyden määrää! :)

  VastaaPoista
 3. Mie en nyt kestä!!! Mieki haluan itellein tuollaiset sukat, nuo on ihan supersuloiset <3

  Oletkos muutes tehnyt villasukkia karhuteemalla(enkä nyt tarkoita olutmerkkiä :D :D)?
  Ite oon miettinyt et sellaiset ois kivat tuolle mein eskarilaiselle, mutta toki siin varmaan kävis niin, et hänen mielest ne ois ihan nolot kun miust ne ois ihan huippuihanat.

  ja hei kiitos repun ohjeista, ihanan selkeät ja helppolukuiset ohjeet!

  T. Saija =)

  VastaaPoista
 4. Kuinka söpöt sukat! 😍 ja tuo kassi. Sitä ovat meidänkin tytöt toivoneet, ja nyt ei ole enää tekosyille sijaa kun ohjekkin löytyi. 😁 kiitos!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!