Bloom- jumpsuit


Yhteistyössä Elina Wee - Iloiset ompeleet










Kirpsakan kylmien pakkaspäivien aikana on ihana haaveilla keväästä, lisääntyvästä valon määrästä, auringosta, vihreästä luonnosta ja kukkasista. Tai no joo, oikeastaan haaveilen siitä, ettei tarvitsisi sormet jäässä kaivaa lunta kenenkään kengistä tai tökkiä epätoivoisesti lämmityspistoketta autoon (miksei se ikinä mene kerralla oikein päin?!), siitä että kaksi tai jopa yksi vaatekerta riittää ulos lähtiessä ja että varpaat pysyivät kuivina ja lämpiminä näteissä pikkukengissä. Kevyt päivetyskään auringon paisteessa ei olisi yhtään hullumpi juttu... 

Yksi varmimpia kevään merkkejä meidän kodissa on ehdottomasti se, kun pöydälle ilmestyy tasaisin väliajoin tulppaanikimppu tuomaan väriä ja pitämään yllä toivoa siitä, että tämäkin pitkä talvi taittuu vielä. Kukat on muuten yksi sellainen juttu, mistä olen vuosien varrella muuttanut mieltäni - aiemmin pidin ostokimppuja maailman turhimpana juttuna, mutta viime vuosina olen oivaltanut niiden olevan yksi parhaita ja edullisimpia keinoja kodin yleisilmeen freesaamiseen! Ei muuta kuin parin euron kimppu Prisman kassalta mukaan ja vaasi kukkineen keskeiselle paikalle, niin ei kiinnity turhaan huomio ikkunalaseissa kimalteleviin sormen- ja nenänjälkiin tai nurkassa häntäänsä jahtaaviin villakoiriin ;)

Talven mittaan kukkia on näkynyt tosi monissa kankaissa ja kuoseissa, eivätkä ne kevättä kohti ainakaan vähene. Itselläni on niihin vähän monimutkainen suhde. Toisaalta monet ovat todella kauniita ja herkkiä, mutta jotenkin kaukana omasta tyylistäni ja vieraan tuntuisia. Oikeastaan vain kaksi kukkakuosia on tähän mennessä iskenyt sen verran, että omissa vaatteissani niitä käytän. Onneksi on kuitenkin tuo minityyppi, joka rrrakastaa monia juttuja, myös kukkia, etenkin jos väri on oikea.

Kun Iloisten ompeleiden Elina Wee otti yhteyttä ja tarjosi ommeltavaksi tätä Bloom- kangasta, olin ensin kahden vaiheilla. Iso kukkakuvio ei tuntunut omalta, mutta toisaalta tämä pinkki-violetti väritys iski johonkin alitajuntaan. Lopullinen varmistus tuli, kun kysyin tytöltä mielipidettä ja hän ilmoitti heti ihastuksensa ja toiveensa kankaalle, joten mielelläni otin kankaan työn alle. Tein neidille Hiiop-jumppiksen, joka onkin päässyt päälle valmistumisen jälkeen lähes päivittäin.

Elina Wee on pieni yritys Uudestakaupungista, joka pääasiassa keskittyy tilausompeluun. Elinalla on kuitenkin myynnissä jokunen oman tuotannon kangas, joista nyt pääsin Bloomia sekä Feeniksiä ompelemaan. Feeniksistä ompelin itselleni legginssit. (Jo aiemmin olen tilannut tätä ihanaa kettukangasta, mutta edelleenkään en ole raaskinut sitä käyttää mihinkään!) Tämä testaamani Bloom on ehdottomasti niitä kankaita, mitkä pääsevät oikeuksiinsa valmiina vaatteena. Kangas on luomulaatuista (!) joustocollegea, jonka pinnassa on nukkaantumista estävä käsittely. Kangas on tosi sileä ja napakkapintainen, mikä saa väritkin hehkumaan kauniisti.

Tykkäätkö sinä kukkakuoseista? Millaiset sinua viehättävät?
Värikkäitä päiviä just siulle ♥



18 kommenttia

  1. Ihana jumppis ja sen sisältö! Noi värit oikein hehkuvat ❤ Voi kun kevät nyt kiirehtisi ja ottaisi heti hiihtoloman jälkeen ison harppauksen siihen suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika ♥ Jumppiksen sisältö on kyllä aika huikee tyyppi :D Minä niin odotan kevättä, paljon kaikkea pientä kivaa tiedossa!

      Poista
  2. Kiva kuosi, sopii hyvin tuohon jumpsuitiin. Yleisesti ottaen en ole kukkakuvioiden suuri kannattaja. Nyt tuntuu, että todella monella on niitä tarjolla. Itselleni ostan pelkistetympää kuosia, nyt ei oo hetkeen kyllä tullut mitään uutta huippu kivaa, ronkelina niitä odotellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan jännä, kuinka paljon kukkakuoseja on ja monella kaupalla, ovat kyllä selkeä hitti tällä hetkellä! Jotain ihania pelkistettyjä kankaita odotan itsekin, mitähän sitä kevääksi löytyykään :) Ronkelius on hyvä, säästyy rahat oikeesti kivoihin kankaisiin ;)

      Poista
  3. Ihana kirjoitus, ja mitkä kuvat! Kiitos sinulle ja tytöllesi tietysti myös :)

    VastaaPoista
  4. Voi IIIIKKKSS miten ihana Hilla neiti! ❤️
    Ja tuo jumppis sopii hänelle niin täydellisesti, ihana tuo kangas!
    Nuo siun leggarit on myös todella kivan näköset.

    Jäin miettiin et milloin ite käyttäny kukkakuoseja. Niin jostakin muistin sopukoista kaivoin muiston et ”apua, mulla oli yläasteella roosa kukkakuosinen toppatakki!!! ” ja kässätunneilla tein monen monta kukkakuosista bomberia hyvin jäykistä kankaista :D

    Oikeastaan viime kesänä sitten nuo kukkakuosit kolahti jälleen. Kesämekoissa ne on jotenkin nii ihania.
    Mutta oon kyllä sellanen tapaus et kyllästyn tosi nopeasti kuoseihin ja kaipaan jo pian jotain uutta :)

    Ja oi kukkaisäiti täälläkin :D Tällä hetkellä pöydällä ihana gerberaruukku. Ja kukat todella piristää kodin ilmettä.

    Aurinkoista viikonloppua sinne suunnalle!

    T. Saija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oumaigaad, roosa kukkatakki on ollut varmaan tosi cool ♥:D Kesämekoissa kukkakuosit toimii kyllä erityisen hyvin. Ehkää sitä innostuu vielä mekon ompeluun... Gerberat on miun ihan lemppareita! Voi vitsi, pakko hakea meillekin ruukkuversio :) Onko hyviä vinkkejä siihe, kuinka sen saa pysymään elossa? Kiitos Saija ja mukavaa viikonloppua ♥

      Poista
    2. Tähän aikaa vuodesta mie en saa ainakaan kukinnon jälkeen pidettyä sitä kauaa elossa. Tarviis viileämmän paikan ja varmaan enempi valoa ni selviäis hengissä. Mulla kukat on nyt olohuoneessa jossa lämmitetään takkaa,niin mun kukat aina tuppaa nääntyy siellä kuumuuteen ja tarvii jatkuvasti juotavaa :D
      -Saija-

      Poista
  5. Tosi ihana! Minuun nuo kukkakuosit kyllä iskee.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa ♥ Minä oon katsellut haikeana viime aikoina mm. Nappinjan Pionien ja Ommellisen Lumouksen perään. Kauniita kuoseja kukkineen ja olisi ihana niitä ommella, mutta tiedän, että ne olisivat juuri sellaisia, mitä en käyttäisi kuitenkaan :p Mystical flowers ja Babushka roses ovat ainut poikkeus tähän asti omissa vaatteissa :) Mutta tosiaan onneksi pikkuneidille voi kukkia ommella, hän tykkää!

      Poista
  6. Ihana jumpsuit ja ihana kukkakuosi! Voisin hyvin tehdä tosta itselleni jotain, ihan täydelliset värit =) Kyselen vielä tyhmiä ihan toiseen postaukseen liittyen. Sulla oli aiemmassa postauksessa (jossa oli myös hihan muokkausvinkki) mustavalkoinen mekko Nappinjan kankaasta. Oliko siis niin, että se piparkakkureunus ja musta alaosa oli siinä kankaassa valmiina (näin oletan) vai teitkö sen itse mustasta kankaasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika ♥ Siinä Nappinjan kankaassa oli tosiaan se piparkakkureunus olemassaan, myytiin sellaisina raportteina :) Piparireunan voi kyllä tehdä itsekin, jos jaksaa vaan näpertää.

      Poista
  7. Supersuloinen jumppis. :) <3 Mulla on kukkakuosien kohdalla kanssa vähän ristriitaiset fiilikset. Tavallaan rakastan niitä - oikeissa paikoissa, mutta toisaalta saa olla tosi erityinen vaate, että pitäisin itse päällä mitään kukkakuosia. :D

    VastaaPoista
  8. Tykkään kukkajutuista. Suloinen haalari ja ihanan hehkuvan värinen kangas!

    VastaaPoista
  9. Onpa ihana kangas ja suloinen jumpsuit! Voi kun vielä omistaisi tyttäriä joille kaikista ihanista kukkakankaista ompelisi..mutta tuon jumpsuitin kaavan kyllä haluaisin!

    VastaaPoista
  10. Onpa ihana kangas ja suloinen jumpsuit! Voi kun vielä omistaisi tyttäriä joille kaikista ihanista kukkakankaista ompelisi..mutta tuon jumpsuitin kaavan kyllä haluaisin!

    VastaaPoista
  11. Tuo jumppis on kyllä aivan ihana. Kangas on aivan ihanan värinen. Haaveilen aina ihanista kukkaisista kesämekoista näin talvella mut ei niitä kyllä vaatekaapistani juuri löydy.
    Kukat piristää kotia ja mieltä. Hain juuri itsekin kaupasta kukkia pöydälle toivoen että saan niistä pitkään iloa.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!