Satutalvi-mekko
Aurinko ♥ Tarvitseeko enempää sanoakaan, niin paljon tuo ihana valoilmiö piristää ja antaa virtaa! Ihan oikeasti aamulla jo tuntuu päivä alkavan paremmin, kun taivas punertaa vaaleanpunaisena. Ei ole yhtään liioittelua sanoa, että kevät on jo kulman takana, eihän? 

Ennen keväisempiä tunnelmia tuli kiirus ommella äkkiä käyttöön tämä söpönen Nuppu Printin Satutalvi-trikoo. Kuosi tuli myyntiin jouluksi, mutta etenkin tässä värissä se mielestäni on ihan sopiva myös ylipäätään talveen. Pupuja, bambeja ja keijuja, voiko ihanampaa olla!

Ompelin (jälleen) mekon. Mekon, koska Tinttara nyt vaan sattuu rakastamaan mekkoja. Muokkasin tuplakellohelman paitakaavaan (PaaPiin Myyry. Jos kellohelman kuosittelu kiinnostaa, löytyy Unelmalliselta ihan superhyvä ohje. ) ja viimeistelin koko komeuden pitsillä. Kanttien huolitteluun käytin laiskuuksissani tällä kertaa tosi tosi loivaa kaksipistesiksak-ommelta, mikä joustaa sopivasti. Tykkään kuitenkin kaksoisneulan jäljestä enemmän, siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Pari riemunkiljahdusta myöhemmin mekko pääsi jo testiin ja läpäisi - helma pyörii loistavasti. Ihana kuinka pienet asiat riittävät pienellä ihmisellä onnen aikaan saamiseksi! Mutta niinhän ne kyllä riittävät aikuisellakin; luistelu kirkkaassa pakkassäässä, laskiaispulla mansikkahillolla, vasta siivottu koti, insidejutut puolison kanssa, töissä lapsen minulle tekemä piirros, mehukkaat veriappelsiinit, hieno pulkkamäki, puhelu ystävältä, lauluesitys omilta pikkumuruilta... Ei sitä aina paljoa vaadita.

Kirpsakan kirkkaita päiviä just Siulle ♥13 kommenttia

 1. Tosi kiva mekko! Ihanaa, että joku uskaltaa käyttää pitsejä jopa trikoovaatteessa ja vieläpä kahta eriväristä pitsiä. Kyllä pitsi tekee mekosta vaan vieläkin herkullisimman, kuin tuo mekko on jo itsessään ( kuosi on ihana tyttöselle).
  Valo, aurinko ja loma, ne on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Pitsi menee pesuissa vähän ryttyyn, mutta näyttää silti ihan kauniilta ja toki silittämällä oikenee, ken jaksaa silittää ;)

   Poista
 2. Nuppu Printin kankaat on niin kauniita, että lopputulos on aina onnistunut!

  VastaaPoista
 3. Tyttö, aurinko ja mekko <3

  t. Saija =)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis mekko! Kuosi on ihanan monipuolinen ja helmojen pitsit mahtavan näköiset! Juuri näin, olen kanssasi samaa mieltä, on vain asenteesta kiinni, että löytääilon aiheita arjesta 😉❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emännys ♥ Ilon etsiminen ja löytäminen tekevät elämästä aika lailla helpompaa :)

   Poista
 5. Hurmaavan kaunis mekko<3 Kuosissa on kivasti kevään tuntua.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!