Persikkainen jumppis

Ehdinpäs kuin ehdinkin! Nimittäin kuvaamaan ja postaamaan tämän jumppiksen vielä  näiden pääsiäisvapaiden aikana. Ompelin Tinttaralle keväisiä säitä silmällä pitäen jumpsuitin pehmoisesta harjatusta collarista, jonka persikkainen väri on riittävän lähellä pinkkiä läpäistäkseen neidin seulan. Huppuun ujutin Vimman harmaita lettejä. Kaavana kokeilin ensimmäistä kertaa Jujunan Hiiop-kaavaa. Muuten tosi kiva, mutta ehkä aavistuksen reilua mitoitusta. Tämä on kokoa 92 ja vielä vähän iso.

Niitä keväisiä säitä saa näköjään kyllä hartaasti odotella, kun nytkin pakkasen puolella huitelee lämpöasteet! Ehkä ne plussakelit tuolta kuitenkin vielä saapuvat, kun vielä vähän malttaa odotella. Viimasta ja kylmästä huolimatta iloista ja suklaarikasta pääsiäisen aikaa vielä näin pyhien loppumetreillä ♥♥ 

8 kommenttia

 1. I-H-A-N-A jumpsuit! ♡ Olet niin inspiroiva ja taitava ompelija. Kertakaikkiaan. :)

  Meidän kuopus on vain muutaman kuukauden teidän Tinttaraa nuorempi. Valloittavan raskaassa iässä nämä kaksivuotiaat - ainakin meillä tunteet näytetään täysillä ja kiihdytään ääripäästä toiseen huvittavan lyhyessä ajassa. Ymmärrät varmaan, mitä tarkoitan? ;)

  Omalleni niin mielelläni ompelisin tällaisia söpöyksiä. Vaan meidänpä neidin mielestä on liian hauskaa availla vetoketjuja ja sitten riisua vaatteita. Joten tällä hetkellä on pannassa vaatteet, joissa on vetoketju. Harmi, sillä jumpsuitit ja hupparit olisivat niin kovin söpöjä tämän ikäisillä mussukoilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta iltaani ilahduttavasta kommentista ♥! Todellakin ymmärrän, olen niiiin samaa mieltä :D Meidänkin tyttö osaa ilmaista hyvin voimakkaasti kaikki tunteet ja olla varsin dramaattinen, etenkin mökötys ja torjuva käden heilautus ovat varsin vaikuttavia ;) Vaatteiden riisuminen on myös hauskaa, mutta kyllä nämä onneksi ovat päällä pysyneet. Tinttara on enemmänkin kunnostautunut housujen ja vaipan riisumisessa, sillä peppu paljaana on tietenkin hauskinta juoksennella :D Iloista kevättä sinulle ja murusellesi ♥

   Poista
 2. Aivan ihana jumppis ja taapero! <3 Saisiko sinulta tilattua tällaisen aikuisen koossa? :)
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maisa ❤ Kiva, kun kysyit, mutta aika ei riitä millään tilaustöihin :/ Kannattaa kysellä fb Ommeltujen vaatteiden kirpparilla, sieltä löytyy tekijät moneen juttuun :)

   Poista
 3. Niin suloinen jumppis! Mukavan pehmeä väri. Mulla on vielä Jujunat testaamatta. Oletko kokeillut muita Jujunan kaavoja kuin tätä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri oli myös minun mieleeni :) Jujunan naisten huppari ja lasten housut toimii ainakin, niitä oon testannut. Miesten paita taas ei vakuuttanut, mutta siitä tais olla tulossa uusi versio? Kiitos Pikku Akka ❤️

   Poista
 4. Ihana jumppis! Ja värikin niin suloisen keväinen, sopii hyvin pienelle käyttäjälle. Itsekin tahtoisin testata tuota jumppiksen tekoa, mutta rohkeus ei vielä tänä keväänä riittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna ❤️ Ei tuo ole vaikeaa, kokeile rohkeasti vaan :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!