Hakaneulat ja muuta mustaa

Melkein nolottaa taas tehdä  m u s t a  postaus, mutta sellainen on siis jälleen luvassa. 
Miten tuo synkkä epäväri voikaan olla niin turvallinen, toimiva ja sopiva? Niinä päivinä, kun vaatehuoneessa iskee epätoivo eikä mikään näytä päällä hyvältä, voi nappaista hyllystä mustan tunikan
-  ja avotsie, johan passaa lähteä kylille!









Musta tunika on MIW-kaavasta jälleen muokattu ja kuminauhalla rinnan alta rypytelty. 
Etuosaan askartelin valenappilistan vähän näköä antamaan.
Legginssit on ommeltu hyväksi toteamallani Ottobren kaavalla (2/11) ja kangas mainiota hakaneulatrikoota jota löytyy Kakskoon Katin uudesta verkkokaupasta ♥





Toinen tunikahenkinen ratkaisu on Noshin naistenmalliston Paisley Drop-trikoota. Ihan ei toteutus vastaa visiota, eikä kuosi ehkä itselleni parhaiten sovi, vaikka nätti muuten onkin. Sivusaumojen rypytyksen kuvittelin antavan muotoa muuten suoralle paidalle, mutta enemmän se taitaa antaa muotoa kasvavalle mahalleni... 
Onpahan sille ainakin hyvin tilaa :)



Leppoisaa isänpäivää ja intoa tulevaan viikkoon! 
Meilläkin - kuten monessa muussakin ompelevaisen äidin perheessä taisi olla - isä sai lahjukseksi itsetehtyjä boksereita. Jostain kumman syystä sovituskuvia ei tähän kuitenkaan herunut!? Sai hän lisäksi myös toivomansa kirjan - kerrankin ajattelin ostaa lahjaksi sellaista mitä mies oikeasti tahtoo, eikä vain sitä mitä minä katson hänen tarvitsevan ;) 

29 kommenttia

  1. Kauniita vaatteita :)
    Miten olet tuon mustan tunikan kuminauharypytyksen tehnyt? Vasta valmiiseen vaatteeseen vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo :) Tein sauman etukappaleelle ja rypytin sen framilonilla ennen sivusaumojen ompelua. Valmiiseen vaatteeseen en varmaan saisi sitä suoraan ;)

      Poista
  2. Onko mulla mennyt nyt ohi jokin uutinen liittyen kasvavaan mahaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mie erityisemmin tästä ole uutisoinut :D Maaliskuulle asti pitäisi malttaa kasvatella ja odotella!

      Poista
    2. Hihiiii, paljon onnea pallomahalle! :D

      Poista
    3. Valtavasti onnea sinne! <3 Mietin, että josko mulla on vaan mennyt joku postaus ohi ;)

      Poista
  3. Oi, ihania, nämähän on kuin minun vaatekaapista =) Minäkin tarvitsisin tuollaisen mustan tunikan omien leggareiden seuraksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :)! En osaa itse kuvioleggareita oikeastaan muun kanssa pitääkään kuin vain mustan yläosan, joten tämä setti olikin tarpeen.

      Poista
  4. Musta tunika on ihanan mallinen ja valenappilista on hieno idea. Hakaneulaleggarit passaa upeasti mustan kanssa. Toinenkin paita sopii minusta sinulle erittäin nätisti ja kankaan kuosi on hyvännäköinen. Ja lämpimät onnittelut kasvavalle mahalle :)

    VastaaPoista
  5. Mitään nolotusta, kauniita vaatteita ja sinulle sopii musta tosi hyvin! ...mutta mitämitämitä, kasvava maha?!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos VillaKiana! Kiva kuulla mustan sopivan, sillä se niin kovassa käytössä on :) Mahaa olen kasvatellut jo tovin ja nyt vihdoin se alkaa edes vähän näyttää jo raskausmahalta eikä vain siltä, että olen lihonut kamalasti ;)

      Poista
  6. Teet niin hienoja vaatteita itsellesi että mä olen kateellinen. :) Musta on aina musta ja tyylikäs, tuttu ja turvallinen. Eipä sitä itsekään tule käytettyä muuta väriä. :) Ite en oo vieläkään saanut murrettua MIW-koodia ja saanut sitä sopivaksi. :) Tosin oon kyllä ollut todella kiinni lastenvaatteissa etten viime aikoina ole juuri edes yrittänyt. :) Joka kerta kuitenkin kun tänne sun blogiin tulen niin mulle tulee hirveä hinku tuhota noita mun itselleni hankkimiani kankaita. Ihanaa masunkasvatusta sulle! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, punastun ♥ Kiitos Ulma! Mie olen taas aina kateellinen siun tekemistä lasten vaatteista, on niin sopivasti samanikäinen muksu :) Nyt vaan kankaiden kimppuun ;)

      Poista
  7. Ihania kuvia sinusta varsinkin nuo ulkona otetut ja niin sinun näköinen setti. Minäkin lähes korvia höristin tuossa masunkasvatus -kohdassa - onnea siis valtavasti!

    VastaaPoista
  8. Kivannököisiä taas. Ja onnea masunkasvatukseen :)

    VastaaPoista
  9. Oi! Onnea mahankasvatusprojektista! <3 Ihania mekkosia :)

    VastaaPoista
  10. No ei parane hävettää postata mustaa, sehän on mitä toimivin ja magein väri :). Ja hienot ovat ompelukset. Iloista tätä viikkoa sinullekkin, intoa opiskeluun ja arkeen <3

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita! Ja musta on AINA tyylikäs! ;) Onnea masunkasvatusprojektiin! Ihana uutinen!

    VastaaPoista
  12. No jälleen oot tehnyt niin kivat ompelukset jotta voe mahoton!! Tuommonen musta perus tunika pitäis kyllä löytyä omastakin kaapista...varmimmin sujahtaa täälläkin päälle yksiväriset vaatteet vaikka melkein pelkkää kuosia on tullutkin ommeltua...fiksuako, no ei tod. ! :) Ja minusta tuo alempikin sopii tosi hyvin sulle tai no mikäpä kameleontille ei sopisi :) Ja ihanaista odotusaikaa, mää tän uutisen jostain jo aikaa sitten osasin yks ynnä kaks laskea :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaan sorruin pitkään itsekin, että vaan niitä kuoseja surruutin ja sitten mietin, että mitähän laittaisi päälle :D Tästä tuli kyllä ihan hitti. Kiitos siulle PiiperoPaapero :)!

      Poista
  13. Ite toivoisin tekeväni useammin yksivärisiä postauksia (ja myös niitä vaatteita :p). Ei vaan jää enään rahaa ostaa yksivärisiä kankaita kun koko budjetti menee ihaniin kuoseihin :D Onnea odotukseen myös, arvioitu vatsankasvatteluaikasi on seuraavalle kuukaudelle kuin omani :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!