Kärpäset

Toissa viikkoinen savaway houkutteli minut mukaan yllätyksineen. Tilaus tehtiin Mersia Designille, jonka upeita painokuvia olen ihaillut aiemminkin, ja kovasti haaveilin saavani pussista herkän pitsikuvan tai sudenkorennon. Vaan juu ei, paketista paljastuivat turkoosit kärpäset, jotka eivät silmääni miellyttäneet yhtään. Onneksi kotoa löytyy tuo pieni poika, jolle kärpästen kuvittelin jotenkin passaavan.Palastelin Little lamb-paidan kaavan koossa 92, ja kokosin paidan kärpäskankaasta ja mustasta trikoosta. Toisen painetuista ötököistä aplikoin laiskan naisen malliin kaksoisneulalla ympäriinsä.
Sillä tekniikalla tulee mielestäni yllättävä siistiä jälkeä, ja parasta - ompelukoneeni toimii yhteistyössä kiukkuilematta.


Sovituskuvaa en saanut yrityksistä huolimatta, joten menkööt nyt näin.

Peruspaidan lisäksi Oolle valmistui tarpeen sanelemana kaksi pyjamaa.
Valitsin kangaskaapista ihan ensimmäiset ikinä tilaamani kankaat, ruskean ja keltaisen kirahvin. Olen selvästi päässyt tottumaan liian hyvään  kuosivalikoimaan löydettyäni kaikki mahtavat nettikaupat aarteineen, koska kirahvit tuntuivat niin tylsiltä... Yöpuvuissa ne toimivat kuitenkin mainiosti ja sain trikoohyllyä pikkuisen matalammaksi.Ompelukone on hurissut edelleen tasaiseen tahtiin, mutta kuvaaminen marraskuun pimeydessä tuottaa sellaista tuskaa, että bloggailu on varsin hidasta. Sen lisäksi iltoihin aktiviteettia tuo  - uskokaa tai älkää - ruotsin opiskelu. Ainut tentti, minkä läpimenosta olen aidosti huolissani, sillä ruotsi ei ole koskaan kuulunut vahvuuksiini. Toivotaan, että joulukuun alun jälkeen saan taas autuaasti unohtaa ruotsin kieliopin ja ammattisanaston ilman pelkoa uusintatentistä ;)

Vi ses!

8 kommenttia

 1. Hejaheja, siun pitäisi tulla meille kielikylpyyn. Nelivuotiaskin on nyt intoutunut pölöttämään ihan urakalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nelivuotiaskin talar på svenska miuta paremmin ;) Kielikylpy olsi totta tosiaan tarpeen, nyt toiveena on vaan saada tentti läpi edes ykkösellä (muissa aineissa en mitenkään siihen tyytyisi, mutta nyt olisin tosi helpottunut jo siitä :p). Kauhian vaikeelta tuntuu.

   Poista
 2. Vad fina kläder du har sytt! :) kivan näköisen paidan olet saanut näistä kärpäsistä, musta ja turkoosi toimii hyvin yhdessä. Ja nuo pyjamat, just leikkasin tytöille yhdet, jos vaikka pukki toisi toiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack ska du ha :D Ihan hauskalta tuo kärpäspaita näytti pojan päälläkin, kun tänään ekaa kertaa laitoin :)

   Poista
 3. Kärpäspaita on loistava, hienosti palasista olet koonnut. Yökkärit on ihania, niitä pitäisi surautella pukin konttiin:-). Tsemppiä ruotsin tenttiin!!!

  VastaaPoista
 4. Minustakin tuo kärpäspaita on ihan huippu! Pienelle pojalle varmasti kärpäset ovatkin hauskoja paidan kuvioita. Ihanat on yökkäritkin! Ruotsin kieli on kyllä aika tavalla itselläkin päässyt unohtamaan, meidän seudulla olen yhden ainoan kerran sitä tarvinnut käyttää. Täällä Itä-Suomessa olisi ollut tarpeellista opiskella venäjää, mutta eihän sitä pienessä maalaislukiossa ollut edes tarjolla. Tsemppiä sinulle tenttiin ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi ♥ Venäjän kieli on meidän suunnalla tosiaan "se toinen kotimainen", olisi hyvä osata, mutta en kyllä osaa sitä senkään vertaa kuin ruotsia ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!