Väriä kotiin

Oli niin kovin hämärää ja harmaata.
Mielikin hipoi alamaita kaiken värittömyyden keskellä.
Yhtenä sunnuntaina sain tarpeekseni, marssin Marimekon myymälään ja iskin silmäni samantien 
ihaniin, hehkuviin kankaisiin, jotka olivat kuin tarkoitetut sohvallemme.
Johan alkoi väriä löytyä!


Vanha sohvanrumiluksemmekin muuttui vähän siedettävämmäksi näiden tyynyjen myötä ;)
Valitsin kuoseiksi ikiklassikko Räsymaton sekä Vanhankaupungin. Eihän ne ehkä ihan toisiinsa istu, mutta ihan mainiosti toimivat yhdessä sohvannurkassa (tai lattialla, minne riehakas muksu ne viskelee...). Kolmannen kuosin nimeä en tiedäkään, sillä se oli löytö palakankaista.


Ompelin vetoketjut sulkemista varten löydettyäni huippuhyvän ohjeen täältä.
Helpompaa ei olisi voinut olla!



Eihän se materia onnea tuo, mutta kyllä sillä saa kivasti piristystä ja hyvää mieltä ♥

12 kommenttia

  1. Ihanan värikästä! Varmasi kohottaa mielialaa näin syksyn synkkyyden keskellä :)
    Itsellä sama projekti kunhan päästään muuttamaan tuolle toiselle puolella ja pääsee oikeasti miettimään jonkinlaista sisustusta. Täytyykin muistaa käydä kurkkaamassa tuo linkki sitten uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo! Ohje oli kyllä tosi hyvä ja sai siistiä jälkeä aikaan helposti :)

      Poista
  2. Oi, ihania tyynyjä! Näyttää just siltä, että pitäis teekupin ja suklaalevyn kanssa käpertyä noiden lomaan pakoon pahaa syystalvea :D

    VastaaPoista
  3. Iiiihanat! Kun kyllästyt noihin kelta-harmaisiin ni muista minua (huom. KUN, oothan ompeleva ihminen ;) ), meillä vaihtu jo sohva tuosta samanlaisesta pois mut oon vakuuttunu että noi sopis täydellisesti myös meiän uuteen vähemmän kamalaan sohvaan! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.s. Tuo ohjehan on loistava, just vasta katoin! Jospa vaikka kaivas silitysraudan naftalista ja kokeilis ihan itekin tyynyn ompelua sillä välin ku odottelen siun kyllästymistä.

      Poista
    2. Hahaa, saas nähdä milloin kyllästyn... Pahoin pelkään, että siinä vaiheessa ne ovat jo varsin kehnossa kunnossa - sen verran kovaa kyytiä saavat Otsolta ja karvaisilta kavereilta ;) Oi, kunpa saisikin uuden sohvan, sitä odotellessa! Kiitos Yllätysvieras :)

      Poista
  4. Ihanaa väriterapiaa:) Kyllä sitä näin pimeänä syksynä tarvii. Nyt kyllä on ihmeen valkoista meillä päin, kun toissa iltana pyrytti melkoisen määrän lunta. Kyllä minua myös piristää, kun saa vaikkapa ne uudet tyynynpäälliset, niitä on niin kiva aina ohikulkiessa katsella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli ♥ Meillekin saatiin valkoinen maa ainakin hetkeksi ja pakko myöntää, että kyllä se vaan näyttää mukavalta! Pahasti näyttää kyllä siltä, että sade vie sen pian mukanaan :p

      Poista
  5. Mä oon ihan ollut että " häh" kun ei mitään postauksia sulta tuu...mutta syykin selvis, soot hävinny jostain syystä mun listoilta ja moon hvinny sun lukijoista...noh, nyt keikun lukijoissa taas :) Mutta siis asiaan; ihan huippuja tyynyjä, mun on pitänyt uusia tyynynpäällisiä ommella jo vaikka kuinka kauan, mutta miten se alottaminen tyynynpäällisten ompelun kanssa onkin niin hankalaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oho, bloggerin kummallisuuksia! Kiva, että löysit tiesi takaisin ♥ Kiitos PiiperoPaaperoPatikkajalka!

      Poista
  6. Oon just ommellut ihan samalla ohjeella tyynyn päällisiä - helppo ohje vetoketjun ompeluun ;) Miulla postaus odottaa vaan, että saisin E:n huoneen verhonkin ommeltua valmiiksi.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!