Kesämuistoja - Ilonat ja Grasshopperit Kesän viimeinen virallinen päivä ja nyt kiireen vilkkaa postaan Tinttaran kesäasut :D Tämä päivä antoi jo niin kovan muistutuksen siitä, mitä syksyllä on luvassa, että helteiden muistelu tuntui ihan relevantilta. Nämä vaatteet valmistuivat itse asiassa jo keväällä ja kuvatkin hautuivat kameran muistikortilla. Toivottavasti kuvista välittyy se, miten hauskaa meillä kuvatessa oli!

Paitojen kaavana on LillaLumin Ilona, jota jouduin hieman muokkaamaan kapeammaksi sekä pienentämään myös perhoshihoja.  Hamonen on vapaasti saksittu ja sain siihen kulumaan omasta collegetakista jääneet palaset. Tinttaran lemppari oli tuo Mieli Designin leopardikuosi, jota käytin myös trikoisten sortsien kanttaamiseen. Sortsien kaavana oli Grasshopper 3/14 Ottobre-lehdestä. Kyseinen lehti tuli minulle useamman vuoden, mutta nyt pari viimeistä vuotta olen jättänyt tilaamatta. Tuntuu, että toistoa alkoi olla liikaa ja lasten kasvaessa kivoja kaavoja on pitänyt etsiä tarkemmin. Ehkä pitäisi antaa Ottobrelle uusi mahdollisuus taas. Mitkä ovat Sinun suosikkikaavasi lasten vaatteissa? Mistä ostat kaavoja?

Tsemppiä ja voimaa syksyn alkuun, olkoon se värikäs ja täynnä uusia mahdollisuuksia just Siulle ♥

6 kommenttia

 1. Eilen olikin täällä niin ihana kesäinen päivä, että hyvin olisi voinut tehdä vielä ihan kesäpostauksen. Nyt vain uutta kesää odottelemaan. :D Ei vaan, onneksi edessä on syksyn väriloisto, kynttiläillat ja joulu. On tämä vuodenaikojen vaihtelu kyllä suuri rikkaus.
  Kivat kesäkuteet olet Tinttaralle ommellut. :)
  Ihanaa syksyä Sullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juurikin näin, pitää poimia parhaat puolet eri vuodenajoista! Ne vaan tuntuu kuluvan niin nopeasti... Kiitos Pikku Akka ♥

   Poista
 2. Ihana ilopilleri kuvissa:)Mukavaa syksyä sinne!

  VastaaPoista
 3. Tinttara on niin syötävän söötti 😍
  Nuo shortsit on ihan parhaat!
  aurinkoista ja loiatokaata syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, välitän terveiset ♥ :D Sortsikaava täytynee tallettaa ensi kesää varten!

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!