Joutsenia, poppareita ja krokotiileja
Kuin yö ja päivä, kuin aurinko ja kuu. Samoista aineksista syntyneet, mutta aivan erilaisiksi kasvaneet. Kummassakin on nähtävissä piirteitä vanhemmistaan, mutta samalla oma persoona on päivä päivältä vahvempi. Toinen kiehtoo nokkeluudellaan, taitavuudellaan ja herkkyydellään, toinen hurmaa jekuillaan, eläytymiskyvyllään ja sisäisellä valollaan, mikä loistaa uskomattoman kirkkaana. Kaksi tyyppiä, jotka vähintään kerran päivässä saavat toisensa kiljumaan kiukusta ja saavat riidan aikaan muun muassa siitä, kuka saa kerätä enemmän hevosenkakkaa raparperien lannoitukseen. Kaksi tyyppiä, jotka jännää ohjelmaa katsoessaan nojaavat toisiinsa ja kurkkivat saman sohvatyynyn takaa, jotka yhdessä leikkiessään kikattavat vatsat kippurassa ja illalla nukkumaan käydessään supattelevat salaisuuksiaan toistensa korvaan. Onnea on se, että näitä on kaksi - toistensa tukena, toistensa huvina ja toisilleen ihmisenä elämisen taitoja opettamassa.  

Sisarusten vaatteet ompelin Ommelkuplan trikoista, jotka pääsiäisen aikaan olivat tarjouksessa. Skeittaava krokotiili oli tarpeeksi räyheä tulevan eskarilaisen paitaan ja kumpparit jalassa saapastelevat joutsenet taas samaan aikaan humoristiset ja söpöt pikkusiskon mekkoon. Paidan kaava on Ottobren 1/13 Formal or fun (mitä sitä hyväksi havaittua vaihtamaan) ja mekko oma sovellus paitakaavasta pätkäisemällä. 

Onnellisia toukokuun viimeisiä päiviä, ihan kohta saadaan astua kesään ♥


Ps. Joka tyypin parhaat kaavat- kirjan arvonta sai lukuisia kommentteja ja niistä arpaonni suosi Roosa Tanskasta :) Kirja on postissa, iloisia ompeluhetkiä ♥1 kommentti

  1. Onpa kivoja kuoseja. Ja kivoja ompeluksia. Sisarukset, rakkaat vihamiehet.. :D

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!