Kevään ensimmäinen mekko


Maaliskuu, virallisesti talven selkä taittunut ja nyt on kevät! Ihan ei luonto sitä näköjään ymmärtänyt, kun sen verran runsaasti se lunta heitteli tänäänkin... Kevätaurinkoa on meillä viime viikot ihailtu lähinnä ikkunan läpi, kun kaikki ollaan vuorotellen sairasteltu yhdessä ja erikseen. Mikä siinä onkin, että näin kevättalvesta kaikki pöpöt näyttävät jylläävän urakalla? Laskiaisen pulkkamäet ja muut talviurheilut jäänevät ensi vuoteen meidän kohdalla. Olen kuitenkin jo muutaman kerran päässyt nauttimaan siitä tunteesta, kun saa ulkona heittää aurinkolasit nenälle ja säteet oikeasti lämmittävät jo. Ja valoisuus, sekä aamulla että illalla - ihanaa! 

Ompelin Tinttaraiselle tunikan Lalian Puput ja pionit- trikoosta, jonka tausta on hennon vaaleansininen. Kaunis kuosi on mielestäni raikas ja jotenkin keväisen hentoinen, oikein sopiva tähän vuodenaikaan. Kaava on muokkaus jälleen PaaPiin Myyrystä, jonka helmaa olisin kyllä voinut pidentää vielä lisääkin. Neitosen jalat tuntuvat vaan venyvän ja venyvän, ja kaikki tunikat alkavat jäädä paitapituisiksi, vaikka muuten ikäisekseen pikkuinen tyttö onkin. Tyttöjen vaatteissa on onneksi se mahtava piirre, että ne ovat ainakin meillä pitkäikäisiä; ensin mekkoja, sitten tunikoita ja lopulta paitoja, jos hihoissa vain riittää kasvunvara! 

Ilopitoista laskiaista ja aurinkoista tätä kuuta just Siulle ♥

12 kommenttia

 1. Apua kuinka ihana kangas! ♥♥♥
  Hienosti toteutettu tunika upeasta kankaasta!

  VastaaPoista
 2. Kangas on varmasti tyttösen mieleen ja vielä röyhelöillä! Olen huomannut saman tyttärentyttärillä on vielä puseroina käytössä tunikoita, jotka olen ommellut vuosia sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä näppärää ja tulee hyvin pitempi käyttöikä :) Röyhelöt on ihania ♥

   Poista
 3. Taas kivoja kuvia yhteistyöllä pikkuneidin kanssa, todella keväinen tunika. Sitten vain jatkamaan pituutta vaikka röyhelöllä tai pidemmällä palalla, ideoita sinulla riittää. Irmeli

  VastaaPoista
 4. Voi, sielläkinkö on sairastettu? Mekin sairastettiin koko lomaviikko ja vielä huomennakin pitää jäädä sairaan kanssa kotoilemaan, vaikka työt jo jatkuisivat.
  Ihanasta kankaasta olet ommellut kevään ekan mekon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, nyt viimein kaikki ollaan kunnossa. Miten se sattuukin aina loman aikaan tuo sairastelu :( Toivottavasti teilläkin on jo tauti hellittänyt ♥ Kiitos Pikku Akka!

   Poista
 5. Niimpä, nyt tuntuu joka puolella olevan kaikenlaisia pöpöjä mörköilemässä. 😒 inhaa just loman kieppeillä. Mutta kyllä se kevät sieltä vielä tulee! Pikku hiljaa☀️ Tuo kangas 💗 Ja hehkeä mekko☺️
  Toivotaan ihania päiviä, aurinko hetkiä!💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu olevan ja vielä niin pitkäikäisiä pöpöjä! Mutta kyllä, kevät tulee ja se on kyllä ihanaa ♥ Kiitos Alore!

   Poista
 6. Voi hyvänen aika, miten kaunis mekko! Supersuloinen!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!