Lettisetti











Mikä ihana kokonaisuus - kauniit vaatteet, suloiset muksut ja taitava valokuvaaja! Kuvat: Mari Joutjärvi, Tommari Foto.

Facebook heitti feediini tarjouksen kehutun kuvaajan lapsikuvauspäivästä. Kohtalon merkki, ihan varmasti, joten pakkohan siihen oli tarttua. Kuvauspäivän lähestyessä hurautin ompelukoneen käyntiin ja ompelin muksuille sopivasti samistelusetit. Jännitin etukäteen vähän sitä, millaisia otoksia vauhdikkaista muksuista saa, mutta huoli oli turha. Kuvaaja totisesti osasi toimia lasten kanssa ja saada hymyt irtoamaan oikeassa kohdassa! Ja nuo kuvat - tykkään niin paljon ♥ Mutta missä välissä miun pienet ovat kasvaneet noin isoiksi!?

Vimman kankaita olen jemmannut monessa värissä jo pitkään, mutta nämä herkulliset pinkit sekä "frozen"-letit päätin saksia samantien käyttöön. Vaikka ne kankaat on siellä kaapissa niin silmää hiveleviä, on niistä enemmän iloa kuitenkin vaatteina, etenkin kun lopputulos miellytti niin äitiä kuin ipanoita. Pojan hupparin kaavana on Beagle boy koossa 110 ja housut Jujunan Run-kaavalla tehty. Neitosen mekko on yhdistelmä On the road-paitaa ja puolikellohelmaa, legginssit polvipaikkamuokkauksella olevat Catepillarit. (Kaavat Ottobresta, numerot hukassa.) 

Tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis, kun ei vaan irtoa tarinointia, ei sitten yhtään. Kesäloma, uimaranta, mansikat ja ylikuumenneiden aivojen relaus siintävät vasta haaveissa, joten vielä pari viikkoa pitää jaksaa pinnistää. Tsemppiä miulle ja siullekin, jos sen tarpeessa olet ♥


11 kommenttia

  1. Onpa valokuvaaja saanutkin napattua ihanat otokset! Kerrassaan onnistuneita kuvia! Kivat samistelusetit ommella hurautit. Millä kaavalla teit nuo pojan housut? Mullakin housutehdas odottelee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun lukihan se housukaavakin siellä, kun lukee joka rivin. Minä kun tahdon olla semmonen kuvien tutkija. :) Mulla on vielä kaikki Jujunat testaamatta, mutta tuo housukaava näyttää kyllä hyvälle. :)

      Poista
    2. Kiitos Pikku Akka ❤️! Jujunalla on monta hyvää kaavaa, mutta tämä housukaava on kyllä oma lempparini :) monta kivaa mallia ja nopea toteuttaa!

      Poista
  2. Voi iiiiikkkks!!! Oi miten valloittavan ihania kuvia tein lapsosista :)
    Pitää itsekin joskus napata kii noista lapsikuvauspäivistä, kun niitä täälläpäinkin ain välillä huomaan mainostettavan.
    Ja nuo vaatteet <3<3
    Ihania kesäpäiviä teille =)

    Terkuin, Saija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija ❤️ Meilläkin on lapsia tullut kuvattua enemmän ja vähemmän näinä vuosina, mutta kyllä nämä "viralliset" kuvat ovat ihana lisä. Kunnon taustat ja välineet merkkaa paljon :) Oikein ihanaa kesää siullekin!

      Poista
  3. Ihanat samisteluasut. Ja niin suloisia kuvia.. ❤

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniit ja kivat vaatteet! Kuvat on onnistuneita ja lapsukaiset niin ihania:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nuttuNA ♥ Nyt pitäisi päättää mitkä kuvat haluaa kehyksiin asti :)

      Poista
  5. Voi miten ihanat setit ja kuvat! <3 Niin söpösiä lapsia!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!