Mystisten kukkien takki



Olen yhden kerran ollut siinä onnekkaassa asemassa, että pääsin ostoksille Vimman kivijalkapuotiin. En voinut silloin vastustaa tätä Mystical flowers-puuvillaa, vaikka minulla ei ollut aavistustakaan mitä siitä tekisin. Joku etiäinen kai sentään kuitenkin, kun hoksasin ottaa sopivasti 60 cm pituisen pätkän. Se nimittäin riitti ihan juuri tarkalleen tähän takkiin!


Kun sain idean takista, ei toteuttamisessa kestänyt kauaa. Tämän suhteen menin helpommalla kuin edellisen postauksen takissa ja valitsin kaavaksi hyväksi havaitun Against the windin (Ottobre 1/13), jota muokkailin vähän tyttömäisemmäksi. Puuvillan ollessa melko ohutta, vuoritin takin tikatulla collegella ja lisäsin etu- ja takakappaleelle vielä ohuen vatiinin. Työ sujui, ei nyt sentään kuin tanssi, mutta mukavasti kuitenkin. Ja niin nätti tuli omasta mielestäni!

Sen takia jouduinkin muutaman kerran vetämään syvään henkeä ja laskemaan kymmeneen, kun takin nähdessään rakas tyttäreni kiljaisi " Eiii Hilla tyttää tämmösettä!" ja kieltäytyi sovittamasta. Olin kangasta etukäteen esitellyt ja neiti sai jopa valita sopivan vetskarivaihtoehdon (tietenkin "piintti") ja silloin kukkakangas sai vielä hyväksynnän... Niin se on vahva jo nippanappa kaksivuotiaan tahto ja mielipiteet! Vaatteiden suhteen maku on hyvinkin tarkka.

Onneksi neidin mieli on myös muuttuvainen, sillä lopulta äidin ompelus kelpasi sittenkin. Hyvänä apuna oli ruusukepipo ja tuubihuivi, joiden yhteen sopivuutta takin kanssa esittelin niin innostuneena, että Tinttarakin heltyi. Eiköhän tuo setti käyttöön pääse vielä uudelleenkin. 








Tuo Mystical flowers- kuosi on siitä jännä, että mitä enemmän sitä katson, sitä enemmän siitä pidän. Vaikka värejä on yhdessä kankaassa noin monia, toimivat ne silti yhdessä ja asusteilla voi nostaa sävyjä esiin. Jotenkin erityisen kiehtova. 

Mitä sinä olet mieltä, tykkäätkö Vimman kuoseista yleensä?

Meillä vietetään viikonloppuna 2-vuotissynttäreitä, joten iloisia puuhia on siis tiedossa. Niistä lisää ensi viikolla... Mutta nyt, mukavaa ja keväistä viikonvaihdetta just siulle ♥

20 kommenttia

  1. Voi, miten söpö!! Mä haluun itselle samanlaisen 😍💕. Ei voi kun taas ihmetellä. Olet oikeasti taitava! Ja kiitos samoin. Pian onkin jo kesä..ajatella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kipa ❤ Tämmönen olisi kyllä ihana isonakin versiona :D Kesää odotellessa!

      Poista
  2. Voi jösses miten IHANA! Oon heikkona kaikenlaisiin voimakkaisiin printteihin ja nimenomaan kukkiin ja kasveihin. En niitä kyllä osaa itselläni käyttää, mutta kuosit viehättävät kovasti. Nyt vähän harmittaa kun omat lapset on jo niin isoja, nuorimmainenkin jo teini, ettei tällaisia pikkuvaatteita ole päässyt ompelemaan. Näitä oli niin mukava tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu ❤ Pitää niin kyllä nauttia tästä, kun pieniä, joille ommella :) Ehkä isommille voisi sitten jotain muuta ommella?

      Poista
  3. Aivan ihana! <3 Minäkin huolisin tämän kuosin ilomielin omaankin takkiini.. Mutta on kyllä niin suloinen näin pienessä koossa. Mun takinompelukuume vaan kasvaa kasvamistaan... :)

    VastaaPoista
  4. Hurja, miten ihana takki! Tosi söpö kokonaisuus koko neitonen. Itse en ole innostunut Vimman kankaista, mutta ihastelen, kun kaikki muut niistä loihtivat kaikkea upeaa, niin kuin tämäkin. :) Tämä kuosi on just hyvä tämmösenä pienenä vaatteena, mutta suurena pintana minun makuun liian kukkaisa.

    Onnittelut Sankarille! Meillä juhlitaan ensi viikolla kolmivuotisjuhlia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka ❤ Minä hurahdin Vimmoihin ihan vahingossa. Nyt on kankaita, mutten raaski käyttää niitä :D Paljon onnea jo etukäteen teillekin!

      Poista
  5. Ihana takki, ja koko typy <3 kasvattaa kyllä kuumetta opetella ompelemaan muutakin kuin pipoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lurre ♥ Tsemppiä opetteluun! Ei se ompelu todellakaan ole rakettitiedettä, ainakaan kun pitäytyy helposti ommeltavissa kankaissa ja käyttää valmiita kaavoja ja ohjeita :)

      Poista
  6. Ihana takki. :)
    Myytkö jossakin pieneksi jääneitä ompeluksia? Etenkin se takki, missä taisi olla jotain rusettia taskun kohdalla on jäänyt mieleeni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos xoxo ♥ Myyn kyllä, yleensä fb:ssä Ommeltujen vaatteiden kirppiksellä tai nyt ihan livekirpulla juuri äsken. Sitä mintunväristä takkia itse asiassa just surkuttelin, ettei varmaan mahdu enää syksyllä päälle :( Yleensä laitan kaiken aika surutta eteenpäin, mutta juuri se kyseinen takki saattaa olla sellainen, että taidan jättää muistoksi jemmaan sen :)

      Poista
  7. Aivan ihanat takki ja asusteet, ja tyttö myös!

    VastaaPoista
  8. Voi hyvänen aika kun hän on suloinen <3 Upea takki!

    VastaaPoista
  9. Takki on kyllä kertakaikkisen ihana ja niin on pieni tyylistään tarkka neitonenkin!

    VastaaPoista
  10. Voi hyvää päivää miten kaunis takki! <3

    VastaaPoista
  11. Voi että, on kyllä mahottoman kaunis takki ihanine asusteineen<3 Tuo kuosi iskee suoraan mun sydämeen:) Voisin kuvitella siitä heti itselleni mekon tai takin.
    Kukkakuosit/printit alkoi houkutella viime keväänä ja siitä asti kerätty rohkeutta ja valikoitu tarkkaan kankaita:) Sainkin tuossa juuri ommeltua yhden takin ja tunikaa heti perään:)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!