Lapsen suosikkipaitoja + Arvonnan voittajat!

Facebookista bongasin hauskan kysymyssarjan, jolla saa udeltua, mitä lapsi oikeasti äidistä ajattelee. Pakkohan siihen oli tarttua, joten toimikoon tämän postauksen tekstiosuutena :)

21 kysymystä äidistä, vastaajana O 3,5 vuotta:
1. Mitä äitisi aina sanoo sinulle? - Stop, kun tehdään temppuja.
2. Mikä tekee äidin onnelliseksi? - Se kiltti käytös
3. Mikä tekee surulliseksi? - Se, kun kiusaan Hillaa.
4. Miten äiti saa sinut nauramaan? - Kutittamalla
5. Millainen äitisi oli lapsena? - Tyttö
6. Kuinka vanha äitisi on? - Miuta vanhempi, mie olen uudempi.
7. Kuinka pitkä äitisi on? - Mie olen siuta tähän asti, näin pitkä!
8. Mikä on äitisi lempipuuhaa? - Leikkiä miun kanssa ja ommella.
9. Mitä äitisi tekee, kun et ole itse paikalla? - Leikkii Hillan kanssa ja pelaa änkkäriä (en kyllä pelaa!)
10. Jos äidistäsi tulisi kuuluisa, niin miksiköhän? - Siksi, kun siulla on korvat.
11. Missä äitisi on tosi hyvä? - Äiti tekee välillä ruokaa ja hyviä vaatteita.
12. Missä äitisi ei ole kovin hyvä lainkaan? - Siinä Salama-pelissä.
13. Mitä äitisi tekee työkseen? - Käy asioilla ja koulussa.
14. Mikä on äitisi lempiruokaa? - Kanakastike.
15. Miksi olet ylpeä äidistäsi? - Sie leikit miun kanssa tosi nätisti.
16. Jos äitisi olisi joku sarjakuvahahmo, kuka hän olisi? - Voisi olla vaikka Kaja.
17. Mitä sinä ja äitisi teette yhdessä? - Palapelejä.
18. Mitä samaa on sinussa ja äidissäsi? - Tykätään luonnosta molemmat.
19. Mitä eroa teissä on? - Tukat on erilaisia.
20. Mistä tiedät, että äitisi rakastaa sinua? - Siitä, kun rakkaus ei ikinä lopu, sie sanot niin.
21. Mikä on äitisi lempipaikka minne mennä? - Mökki, miekin tykkään olla siellä.

Voi murunen ♥ Oletko sinä jo saman "testin" teettänyt lapsillasi tai törmännyt muuten?Rakkautta on myös se, että ompelee lapselle paitoja kankaista, jotka omasta mielestä eivät ole mitenkään viehättäviä. Ompelee silti, koska lapsi tulee niistä niin käsittämättömän onnelliseksi! Ei tarvitse aamuisin arvuutella mitä ipana päälle laittaisi...

Tummansininen Ryhmä Hau-kangas on Eurokankaasta, vaaleampi Koot:lta, Autot taas löytyneet Kangashamstereista. 

T-paita ei sentään jäänyt omiin laatikoihin, vaan lähtee kummipoikaa ilahduttamaan. 
Julkistetaanpa lopuksi Nuppu- arvonnan voittajat. Tavoistani poiketen en vastaa arvontapostauksessa jokaiseen kommenttiin erikseen, vaan lausun yhteisesti:  Kiitos teille ihan huikeasta kommenttimäärästä ja ihanista sanoistanne!! Joka ikinen viesti on luettu huolella ja ilolla, kiitos ♥ 


Ensimmäinen onnekas, jolle lähtee 2 m ihanaa Nuppu Print Companyn kangasta, on anonyymi, joka kommentoi:

Sun blogi on yks mun suosikeista. Todella taitava ompelija olet:) Mukana arvonnassa, annukka.ylikangas@gmail.com. Onnea Annukka, laitan sinulle viestiä!

Toinen palkinto oli pipo toiveiden mukaan, ja sen voittaja on Salla kommentilla:

Ensimmäistä kertaa kommentoin. Ja liityin "viralliseksi" lukijaksikin. Sulla on ihana, elämänmakuinen blogi (juu, kahlasin läpi), ja kauniita kuvia. Meidän vauvamme onkin teidän pikkuisenne kaima, ja tykkäisi varmasti kanssa vaaleanpunaisesta. Vaikka kyllä isoveljen vanhoissa sinivihreissä enimmäkseen kulkeekin... :) 
Onnea myös Sallalle! Laitapa miulle viestiä, sillä en sähköpostiasi löytänyt.

Nyt ei muuta kuin kirkkaita syyspäiviä ja reippaita ajatuksia! Jos hyvin käy, tapaamme loppuviikosta - jos taas huonosti, niin koulutehtävät ovat nielaisseet minut. Peukut pystyssä ensimmäiselle vaihtoehdolle ;)

7 kommenttia

 1. Mä just näytin noita sun postauksen kuvia miehelle, että aion tehdä tommosen paidan pojalle joululahjaksi. Kumpikin huokaa ja kumpikin tietää että siitä tulee hitti :D Ihan muutama päivä sitten nääs poikanen näki vilaukselta koneen näytöllä kuvan Tyyne Esterin uusista Ryhmä hau kankaista, ja tätä seurasi pitkä "ooh! Tätä! Tätä! Hoppaa hoppaa (eli hyppää, niinkuin pennut hyppäävät alkutunnarissa liukumäestä) Prrrrrrrmmmmm prrrmmmm (merkkaa pentujen ajoneuvoja)" -hoenta :D Juuh, ei niin ilo silmälle, mutta varppina mieluinen, ja sehän se on tärkeintä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, lapsen ilo on kyllä paras ilo :) Kyllähän sitä itsekin laittaa mieluiten päälle sellaista, mikä on omaan mieleen - miksei siis lapsikin! Ja onneksi myös muut paidat kelpaavat, ainakin jos nämä ovat pyykissä :D Kiitos Hanne!

   Poista
 2. Tein tuon kysymyssarjan meidän kohta 4-vuotiaalle. Ei oikein toiminut, vastasi lähes kaikkiin "en tiiä" ja alkoi vähän ärsyyntyäkin jo moisesta kysymystulvasta ;) 5-vuotiaan kanssa en ole vielä ehtinyt kokeilla.

  Välillä on tosiaan ommeltava lasten mielen mukaan. Viimeksi 5-vuotias halusi EK:n palalaarista avaruusaiheista digitrikoota. Se oli kyllä ihan hyvännäköistä, että olisin voinut jopa oma-aloitteisesti ostaa sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaruusdigi olisi kyllä ihan suksee meilläkin, pitääköhän käydä vilkaisemassa paikallisesta! Lasten mielen mukaan on tosiaan kiva välillä tehdä, kun tässä vaiheessa ne toiveet ovat olleet varsin yksinkertaisia toteuttaa ;) Kiitos Naurispelto :)

   Poista
 3. Onneksi meidän muksut ei ole vielä digiprinttejä hoksanneet. Tosin nuo isommat on sen ikäisiä, ettei ehkä enää tuollaiset piirrosankarit ole "in". :) Varmasti nuo on niitä, joita teidän muksu käytätä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan (ja sitten harmittaa kun on pesussa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas vaan, kun nuorimmaisesi hoksaa ryhmä haut tai jotkut muut ;) Onneksi muitakin paitoja meillä suostuu käyttämään, kun sattuvat kaikki olemaan yhtä aikaa pyykissä :D Kiitos Johanna!

   Poista
 4. Ihanat Haut! Miehelle näytin kuvaa noista raitahihaisista, ja pohdin pyjamaa meidän pojalle juuri samoin perustein: pojan lemppari, ei minun. Mukavan raikkaan ilmeen tuo kyllä tuo raidallisuus hihoissa. Oho, en olekaan ennen voittanut mitään näistä, ja ehkä pari kertaa johonkin osallistunut. Kiitos! <3 Lähetän sulle sähköpostia, kun saan mittailtua päänympäryksen. Haha ja päätettyä kummalle tulee. Tai ehkä saat itse valita.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!