Taimitarhan kukkasukat


Innostuminen on ihana asia! Ilman innostumista elämä olisi ehkä tasaisempaa, mutta todennäköisesti tylsempääkin. Innostuminen antaa potkua ja auttaa tarttumaan eteen tuleviin haasteisiin. Innostuminen saa aikaan flown, mikä puolestaan vapauttaa hyvää energiaa ja saa nauttimaan toiminnasta täysillä. Tykkään innostua!

Kun Niina Laitinen aloitti facebook-sivullaan Taimitarhan kukkasukat-projektin, innostuin heti mukaan. Olen kerrassaan hurahtanut näihin "pätkä päivässä"-ohjeisiin. Pidän niihin liittyvästä yhteisöllisyydestä, aikataulun tuomasta järjestelmällisyydestä sekä siitä yllätyksellisyydestä, ettei etukäteen tiedä mitä tuleman pitää. Sopivaa hallittua jännitystä näin ruuhkavuosien keskellä :D 

Vaikka kirjoneule ei enää ihan vieras tekniikkana ole (näiden ja näiden sukkien jälkeen), olin vähällä kompastua innokkuuteeni näiden kanssa. Ryhdyin neulomaan pykälää liian isoilla puikoilla, josta syystä sukat ovat tosi pitkät ja himppasen väljätkin. Ihan turhaan hölläilin käsialaa. En myöskään osannut ennakoida, kuinka pitkään kuvion neulominen vie päivässä, kun tahdoin saada molemmat sukat etenemään samaa tahtia. Aikaa nimittäin kului  p a l j o n. Niin paljon, että ihan kevyesti saatoin huokaista, kun vihdoin pääsin päättelemään sukat. Mutta lopputulos on kyllä vaivan väärti, joka tapauksessa. Nämä kukkaiset nimittäin päätyivät 60-vuotislahjaksi anopilleni, joka ehdottomasti on jokaisen silmukan arvoinen ♥

Iloista viikonloppua ja hyviä virpomisia huomiselle ♥♥

30 kommenttia

 1. Aivan ihanat sukat! ja niin pirteän väriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Värit ovat mallin mukaiset ja tykkään kyllä kovasti :)

   Poista
 2. Onnekas anoppi! Hurmaavat sukat ja niin siisti käsiala sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Kyllä tuolla muutama kupru löytyy, mutta ehkä niitä ei muut huomaa samalla tavalla ;)

   Poista
 3. Kauniit sukat suloisissa väreissä! Ihania nämä neulehaasteet! Anoppisi on varmasti sukista ikionnellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pizzicato ♥ Haasteet on siitä kivoja, että saavat tarttumaan hommiin, jotka muuten varmaan jäisivät tekemättä!

   Poista
 4. I-HA-NAT! Mää ihan innostun, kun katson näitä. Niin kauniit! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahottoman kauniit! Ja hirmuisen iso työ, hatun nosto siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Kiana! Haasteessa oli puolensa siinä, että pätkissä homma onnistui hyvin, mutta jos olisi koko työn nähnyt etukäteen, en olisi varmaan edes aloittanut :D

   Poista
 6. Todella kauniit. Olet tosi taitava neulojakin :)

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit sukat! Tuo puikkojen oikean koon valitseminen on minusta kaikista vaikeinta kirjoneuleissa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Viimeksi oli liian pienet ja tuli tiukat, nut sitten päinvastoin. Tosin nyt osaan olla jo kiristämättä langanjuoksuja liikaa, ja sekin auttaa :) Kiitos Raisa ♥

   Poista
 8. Todella kauniit sukat ♥

  VastaaPoista
 9. Vau, upeat sukat ja onnekas anoppi! En voi kuin ihailla taitojasi :) Minä saatan kyllä innostua neulomisesta, mutta koskaan ei ole vielä mitään valmistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mie oon huono lopettamaan kesken mitään :D Kiitos Unelmallinen, ihailu on molemmin puolista ;) !

   Poista
 10. Ai miten ihanat! Sähän oot vallan villitynyt neulonnasta. Nuo knit along -jutut kuulostaa kivoilta. Ehkäpä minäkin joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Olen kyllä vähän villiintynyt ja etenkin näistä yhteisproggiksista :) Puikot vaan heilumaan ;)

   Poista
 11. Anopin on täytynyt olla näistä hurjan onnellinen, on nimittäin niin ihanat sukat ❤! Minäkin olen innostunut neulomaan, mutta en ole uskaltanut lähteä näihin mukaan. Kirjoneule mörkö vielä kummittelee :D. Olet kyllä taitava neuloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mörkö, kyllä sie sen vielä selätät! Kiitos Hanna :) Anopille oli kiva neuloa, kun tietää hänen arvostavan käsityötäni !

   Poista
 12. Oi että miten ihanat sukat:) Ja niin siistin näköistä jälkeä! Siis oliko nämä vasta kolmannet neulomasi kirjosukat?! Anoppisi ilahtuu kyllä ikihyviksi näistä sukista!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!