NOSH AW 2015

Sain ilokseni tutustua pikkuisen ennakkoon Noshin syysmallistoon*. Kangasuutuuksien joukosta valitsin paketin, josta löytyi tämän hetken syksyiset lempparivärini.

Ensimmäisenä valmistui pikkuneidille jumpsuit vinovetskarilla (kaava HAH-blogin Iinalta, kiitos ♥) koossa 68. Pituutta riittää, mutta leveyttä lisään meidän maatuskalle seuraavaan versioon. Kankaat Noshin mustaa farkkucollegea ja vadelmaista raitaresoria. Jumppiksen etumukseen söpöstelin pari rusettia.




Haalarin lisäksi testailin pipoa isolla rusetilla. Tällä kertaa rusetista tuli liiankin iso, mutta ideasta tykkään. Kunhan täältä mökiltä kotiudutaan, niin muokkailen rusettia pienemmäksi - toimii sitten paremmin käytössäkin. Rusetti on samaa resoria kuin haalarissa.






Mustasta farkkucollegesta riitti myös pojan housuihin (Mock denim 104). Tuosta Noshin salmiakkinauhasta tykkään tosi kovin, kunpa sitä saisi lisää! Farkun lisäksi paketistani paljastuivat harmaa siilikangas ja keltainen Spark-kuosi. Kolmiot mietityttivät kankaana, mutta valmiiksi vaatteeksi päästyään toimivat älyttömän hyvin. Tykkään :)



Paita on Three times T-kaavalla koossa 98 (Ottobre 4/15) ja vieressä olevat pöksyt ovat samasta lehdestä löytyvät haaremityyliset housut. Niistä en harmi kyllä ehtinyt sovituskuvaa nappaamaan, vaikka se olisi ihan hauska ollut :) . Kolmiokuosisen pusakan kaava löytyi 3/14 lehdestä, Strawberry or vanilla taisi olla kaavan nimi. Resorit ja keltavalkoinen raitakangas ovat myös Noshin mallistoa.



Tykästyin tähän pusakan malliin! Trikoisena toimii kivasti t-paidan päällä ja huputtomana on helpompi lapsen itsensäkin pukea takin kanssa. (Olettaen, että lapsi suostuu itse pukemaan... Taitoa olisi, mutta palveluntaso on selvästi ollut liian laadukas, kun siitä ei malttaisi yhtään luopua.) 



 



Raitaresori poikittain käännettynä on mielestäni kiva yksityiskohta vaatteessa, mutta jousto loppuu silloin helposti kesken. Tämäkään paita ei tahtonut ensin mennä pään yli, joten tein niskaan nepparilistan pukemista helpottamaan. Samalla sillä sai pikkuisen lisää näköä tavalliseen paitaan.




Lähiviikkona olisi tiedossa Noshin kotikutsut ystävän luona, ja saattaapa olla, että muutama lisämetri syksyn uutuuksia pitää kotiuttaa vielä näiden lisäksi. Jokunen herkku jäi houkuttelemaan :)



*Postaus toteutettu yhteistyönä Noshin kanssa.





39 kommenttia

  1. Siellä on taatusti tämän syksyn suloisimmat lapset, ihana tuo teidin neiti! Kivasti sopii tummemmatkin sävyt pienelle neidille, kun niitä tyttömäisillä jutuilla kirkastaa! Tuota kolmio-kangasta katselinkin, että melkoisen hauskan näköistä ja sopii varmasti moneen makuun ja tyyliin. Ihania vaatteita olet jälleen saanut aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Krista ♥ Olen jotenkin tykästynyt tuohon mustaan lapsillakin, kunhan sitä jotenkin kirkastaa muilla väreillä :)

      Poista
  2. Eksyin tänne blogiisi Villa Pipon blogilistan kautta ja tykkään kovasti! Aivan ihastuttava jumpsuit ja muutkin vaatteet! Kivalta näyttää tuo farkkujoustis, pitäisköhän selättää sen avulla koko kesän mittainen ompelujumi.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paulina ja tosi kiva, kun löysit tänne! Tulehan toistekin :)

      Poista
  3. Eikäää, miten mageita vaatteita oot taituroinut! :) Mä alan ihan just vihertämään kateudesta täällä :D
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos Marika ❤️ Samoin, toivottavasti on ollut kiva vkl :)

      Poista
  4. Ihanuuksia, ihanuuksia, aina vaan ihanuuksia! ❤️ Saispa iteki yhtä tehokkaasti aikaan.

    VastaaPoista
  5. Huippuihania vaatteita olet loihtinut. Tuollaisia ei löydy mistään kaupasta. Kivan mallisia on jumpsuit ja pojan paita ja housut. Rusetti lakissa on todella söpö :) Ihanat kuvat <3

    VastaaPoista
  6. Tovin olen jo blogiasi seurannut, mutta jostain syystä olen niin huono kommentoimaan... Blogisi on ihastuttava! :) Monta ideaa olen täältä jo saanut tässä uudelleen heränneessä ompeluinnostuksessani. Ja miten sopivasti sattuikaan tämä postaus nimittäin suunnittelen juuri tilausta tehtäväksi Noshille ja oli kiva nähdä uusia kankaita niin mielettömän kivasti käytettynä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Mia, ihana kun kommentoit ❤️! Kivoilla kankailla onnistuu aina :)

      Poista
  7. Aivan ihania vaatteita ja suloiset lapsukaiset <3
    Kankaista ihastuin tuohon kolmiokankaaseen. Sopii ihan tosi hyvin tuohon takkiin ja kiva kaava! Ja tuo jumppis on vaan niin ihana. <3 voi kun tuollaiseen kietaisuhupullisen jumppiksen kaava olisi jossain. En ole vielä itse uskaltautumaan muokkailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmiot on tosi kivat! Ja tuosta kaavasta tykkäsin kovasti, uusi kangas on jo varattu toiseen samanlaiseen :) Kiitos Kätsä ❤️

      Poista
  8. Onpahan hyvä etten tehnyt nimenomaan tuollasta samantyylistä vinovetskarijumpsuittia neidille :D meinasin, mutta kaatui vetskarin puutteeseen. Näyttää todella hyvältä! Sulla on hyvin samanlainen maku kuin mulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no se olisi ollut hauska yhteensattuma 😄 Kiitos Piia isosta kohteliaisuudesta!!

      Poista
  9. Niin ihania vaatteita! Jumppis on aivan mielettömän hieno, tiedätkö mistä.tuo kaava alunalkaen on? Rusettipipo on myös kiva. <3 Kolmiokuosi on kivan poikamainen. Voisi meilläkin isommat tykätä.(Paitsit että aika usein näin ajatellessani on käynytkin päinvastoin...) :) Ihania kankaita näyttääkin Noshilla tänä syksynä olevan, täytyykin käydä kurkkimassa mitä muuta kivaa sieltä löytyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jumppiskaava taitaa olla alunperin ottobren jumppis tai Villikko. Missäköhän vasta oli muokkausohjeet?? Samalla periaatteella toimii kuin hupparin muokkaus ja siihen ainakin Villa Kianalla oli hyvä ohje :) Kiitos Raisa ❤️

      Poista
  10. Ihania vaatteita taas, erityisesti musta haalari. Olen minäkin pitkään ihastellut blogiasi ja sun värisilmää ja kykyä yhdistellä värit onnistuneiksi kokonaisuuksiksi. Ei tahdo vaan keretä kommentoimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi Oiva! Kiva kun jätit nyt kommenttia, mukava kuulla että lukijoita on ❤️

      Poista
  11. Ihania vaatteita taas, erityisesti musta haalari. Olen minäkin pitkään ihastellut blogiasi ja sun värisilmää ja kykyä yhdistellä värit onnistuneiksi kokonaisuuksiksi. Ei tahdo vaan keretä kommentoimaan.

    VastaaPoista
  12. Söpö haalari :) Minäkin aamulla tilasin pari palaa uutuuksia, vauvalle burgundia Sparkia ja pojalle aquaa (ihana sävy <3 ) tiikeriä. Vähän muutakin kyllä klikkasin ostoskoriin, mutta uutuuksista en tainnut muuta :) Voisihan sieltä tilata vaikka ja mitä ja niin ihanasti sopii sävysävyyn yhteen eri kuosit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo siel on ihania värejä! Kaapit on vaan niin täynnä jo, lisää tulee vaan hamsteroitua :p Kiitos Noora :) !

      Poista
  13. Onpa inspiroiva blogi ja taitava ompelija, vautsivau! Hienoja nuo uudet kankaat, ja osasitpa valita kankaisiin sopivat vaatemallit. Nyt saa syksy saapua, kun on niin siidet releet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos kovasti Lanka, ruukku ja Pegasos! Tulehan toistekin :) juu, täällä ollaan valmiina syksyyn :D

      Poista
  14. Yltiösöpö tuo haalari:) Postaus pullollaan syysihanuuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Pipo ❤️ Toivonpa haalarin mahtuvan päälle pitkään ;)

      Poista
  15. Ihania vaateita olet ommellut! Erityisesti vauvan vaatteet on supersöpöt :) Vihdoinkin löytyy vastaukset antamaasi haasteeseen http://unelmallinen.blogspot.fi/2015/08/blogihaasteet.html

    VastaaPoista
  16. Suloinen haalari, ja haalarin omistaja! Rusetit kruunaa asun ja pikkasen ylisuuri pipon rusetti näyttää vaan hellyyttävältä :) Myös pojan vaatteet ovat kivat, sopivat hyvin lapsen ikään.

    VastaaPoista
  17. Awws, tuo pipo on niin ihana <3 :D Ja hyvältä näyttää muutenkin, erityisesti tykkään tuosta pojan pusakasta! Siinä on jotenkin kaikki kohdallaan vaikka ensireaktioni tuohon kuosiin oli se etten tykkää ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama juttu kolmioiden suhteen, mutta tosiaan toimii miusta hyvin pusakassa :) Kiitos aino-maria!

      Poista
  18. En ehkä kestä...taas niin ihanuus-ompelukset! Pojan vaatteissa loistavia oivalluksia, nepparilista takana ja tuo huppari kanssa. Tuo keltaisen sävy on mun makuun. Jumppis, ei ehkä söpömpää vaatetta olekaan pipoineen :). Nämä sun lapset on kyllä niin valloittavan ihania, niin kuvissa kuin livenäkin <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi ♥ Lapset oli ihanan vieraskoreita siellä Joensuussa ;)

      Poista
  19. Oijoi,mitä ihanuuksia ♡ sulla on kyllä mahtava ompelutahti päällä,taas ;) tuo vinovetskarijumpsuitti pitäis omallekin vauvalle saada tehtyä,mutta nyt menee kaikki aika pihalla kun on niin kauniita ilmojakin. Mutta kun ne syyssateet alkavat niin polkaistaan vaatetehdas käyntiin tääläkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tämä on kyllä vähän huijausta, kun nämä on tehty jo heinäkuun alussa, pikkuhiljaa postailen ;) Ompeluita onkin nyt kiva aloitella kuukauden tauon jälkeen! Kiitos Nanni ♥

      Poista
  20. Nämä on kyllä upeita! Ei voi kun ihastella aina näitä tekemiäsi vaatteita :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!