Sally-paita

Kaavoista viis-blogin tammikuun haasteessa valittiin ommeltavaa arpomalla,
ja osakseni sattuivat siniraitatrikoo, kaulus ja aplikointi.
Näillä eväillä päädyin ompelemaan ipanalle "muka siistimmän" paidan, 
johon asiaa pohdittuani myönnyin ompelemaan Sallyn.
Jokainenhan tietää kuka Sally on? Disneyn Cars-hahmoista tuo sininen pikkuporsche on poikani ehdoton lemppari, ja hyvä niin, helpompihan tuo oli aplikoida kuin vaikka Salama.

Tämä Autot-villitys syö tätä äitiä jonkin verran - olin aikoinaan niin päättänyt, että kyllä lapseni leikkii vain puisilla, mielikuvitusta ruokkivilla leluilla, suositaan "unisex-leluja" ja värejä, kotiimme ei raahata mitään muovihahmosälää  jne jne... Mutta. Tuo meidän lapsi on kyllä niin POIKA kuin voi vain olla ja autohulluus on selvästi sisäsyntyistä. Ei auta äidinkään vastustella väkisin. Ja onhan se ilo nähdä, kuinka käsittämättömän onnelliseksi lapsi noista autoistaan tulee,. Pakko niellä omat jäykät periaatteet tässä kohtaa ;)






Ei liene epäilystä, etteikö paita olisi mieluinen!


Lisää voit lukea täältä!

16 kommenttia

  1. Vannomatta paras.. Veljenpoikani oli myös alkuun intsinä Postimies Patesta, Muumeista, Autot-hahmoista... ja mitä näitä nyt on kaikkia. Edelleen on niitä poikamaisia, kuten Turtlesit, Spiderman, Lentsikat.. ja My Little Pony, erityisesti Rainbow Dash. Se siitä poikamaisuudesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, katotaan mihin tässä päädytään vielä! Mielelläni kyllä aplikoisin pikkuponeja :D

      Poista
  2. Vau, tämä on upea! Meidän esikoinen tykkäsi pienenä myös sallysta, taitaapi jossain jemmassa applikoitu sally-pipokin olla :)
    Ja autohulluus on ainakin meillä ollut ihan sisään rakennettu ominaisuus, iltatähtikin on reippaasti alle vuosikkaasta asti istunut pikkuauto kädessään ja pärissyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos VillaKiana, tosi iso kehu siulta :) Hyvin on pörissyt täälläkin, kun melkein millä vain voi ajella auton lailla ;)

      Poista
  3. Upea paita! Pari vuotta sitten olisi ollut meillä unelmien täyttymys. Voin "lohduttaa", että Cars-ultimatefanudestakin voi parantua. Meidän poika olisi aikanaan voinut katsoa leffaa 50 kertaa putkeen, sänky oli täynnä pikkuautoja ja päälle kelpasi vain tätini ostama polyesterinen Salama-verkkari. Nyt Salama on enää "ihan kiva". Ai niin, sen sijaan vastaava intohimo on siirtynyt Batmanin ja Turtlesien kautta Star Wars -ukkoihin. Oon ehkä ollut hiukan lepsu menemään mukaan noihin juttuihin, mutta kun pottailu alkaa sujua Salamakirjan innoittamana ja nirso tyyppi syö innoissaan Star Wars -muroja, tämä äiti on ihan että: Käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nimenomaan :)! Autojen avulla on kyllä opeteltu jo vaikka mitä meilläkin. Kiitos Kirsi :)

      Poista
  4. Onpa ihana paita, todella tyylikäs. Kaulus on kyllä hyvännäköinen ja applikoimasi auto mahtava. Värisävyt on taas niin hyvännäköiset :) Kuvat on niin söpöjä <3

    VastaaPoista
  5. Hieno paita! Meidän pieni Autot-fani varmaan hyppisi riemusta tuollaisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo, siun pitää sitten tehdä autopaita myös, siunhienoilla aplikointitaidoilla pikkujuttu :)!

      Poista
  6. Minustakin tämä on mahtava paita! Harmaa ja turkoosi on raikas yhdistelmä, ja kyllä sun tekemä Sally on alkuperäistä kauniimpi. Hyvälle tuulelle tulee viimeisen kuvan ilmeestä :). Monella pojalla taitaa olla ihan samanlaiset kuviot kiinnostusten suhteen, meilläkin oli Sally/Autot poikasi iässä hittijuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi ♥ Kylä oli viikonlopun synttärijuhlissa poitsulla suu hymyssä, kun paketista toisensa perään paljastui autoja ;)

      Poista
  7. Hieno paita ja hieno malli paidassa.:) Mun pitäis vähitellen uskaltautua tekemään pojallekin jotain, tytöille on niin helppo tekasta vaan mekkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enni! Tämä on selvästi oppimiskysymys, itse taas kammoan tytölle tekemistä, kun pojalle on niin helppoa :D

      Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!