Takaisin kouluun

Kaavoista viis-blogimme elokuun teemana oli "Kerhoon/kouluun" ja sehän passasi hyvin, sillä ensi maanantaina minäkin toden totta teen paluun pulpettiin vuosien tauon jälkeen. Ompelin siis itselleni kouluun sopivan setin; simppelin mustan puseron ja tuubihuivin. Paidan piristyksenä valenappilista metallinapeilla.


Kyllä täytyy myöntää, että vähän hirvittää suoroutumiseni ihan uudenlaisten arjen haasteiden keskellä. Ja surettaa kotiäitiyden, aamupäiväkävelyiden, vauvaharrastusten ja päikkäreiden pois jääminen. Jännittää se, kuinka mukula pärjää päivät ilman äitiä hoidossa. Mutta jossain niiden alla kuplii myös innostus ja uteliaisuus - mitä kaikkea voinkaan oppia ja millaisiin ihmisiin pääsenkään tutustumaan! Ja isona plussana on myös joka päivä valmis lounas ruokalassa, se se vasta on jotain :)

Ennen maanantaista koulun alkua ehdin vielä käydä Tallinnassa, ja voi olla, että Karnaluks kuuluu jälleen matkasuunnitelmaan. Toivotaan mukavaa reissua ja rentoa viikonloppua (ja sitä, ettei laiva keikuta ihan hirmuisesti! ♥


6 kommenttia

 1. Tää on kyllä huippukiva paita! Nappilista sopii just eikä melkein tuohon paitaan. Tuubihuivi on kanssa ihanainen, tykkään tuosta pitsistä. Kyllä se arki siitä lähtee rullaamaan, ja varmasti hoidossa on ihania ihmisiä poikaa hellimässä. Mukavaa viikonloppua, ihanaa reissua ja paljon tsemppiä koulun alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna Mi ♥ Niin minäkin luotan siihen, että uuteen arkeen vielä tästä tottuu, toki se varmasti aikansa ottaa :)

   Poista
 2. Onnea koulutielle! Paita on tosi hieno, selkänapitus oivallinen yksityiskohta! Olen hulluna huiveihin, huivisi on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Se onkin syksyn hyviä puolia, että voi kietaista taas syyllä huivin kaulaan ♥

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!