Onhan vielä kesää jäljellä...

Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Niin kävi myös meidän perheen kesälomalle, harmi kyllä.
Saimme viettää lähes kuukauden Saimaan rannalla kivassa kesämökissä nauttien rantasaunasta ja mukavasta pihapiiristä. Säiden haltiakin helli koko loman ajan, ja jopa minä ikuisena auringonpalvojana jouduin vetäytymään varjon puolelle. Mikäs siinä oli ollessa, kirja kädessä samalla vahtien rantavedessä pulikoivaa pikkumiestä ja uivia koiria. Lekottelua, grillailua, kyläilyä sukulaisten tykönä, maaseutumatkailua ja muurikkalettuja, yksille festareillekin ehdittiin. 

Jopa kaltaiseni himoressailija sai hengähtää, nauttia elämästä ja keskittyä olennaiseen!


Sielu lepäsi ja mieli rentoutui ♥


Jottei ihan totuus unohtuisi, oli Savonlinnan reissulla pakko ostaa sukkapuikot ja lankakerä. Sain neulottua ekat villasukat parin vuoden tauon jälkeen, kun alkoi niin kovin käsillä tekemisen kaipuu poltella. 
Harmaa ja keltainen yhdessä miellyttivät silmääni kovasti ja vihjaanpa, että samaa yhdistelmää nähdään syksyn mittaan vaatteissakin. 

Eikä se ompelukaan kokonaan mielestä poissa ollut. Eurokankaan palalaarit tuli kierreltyä pari kertaa mukavin tuloksin (miten voikin kaikissa muissa Ek:ssa olla parempi tarjonta kuin oman kaupungin liikkeessä?). Myös nappivarasto karttui, kun löysin pikkuisen käsityöliikkeen, jossa sai mukillisen tilpehööriä kahdella eurolla! Ei tullut kovin suurta kappalehintaa näille herkuille. 


Ensimmäinen vuorokausi kotona on ollut pienoinen kulttuurisokki koko perheelle,
kun pitää taas totutella sisätiloihin, koirien lenkitykseen ja siihen, ettei koko päivää voi heilua pelkissä uikkareissa. Muksukin on elänyt viime viikot niin pellossa, että kotioloihin asettuminen voi ottaa muutaman päivän... Mutta ehkä tämä tästä, rutiinit alkavat pyöriä ja uusiakin tuulia on näköpiirissä.
Viikonlopun aikana aion kuitenkin kaivella taas ompelukoneen ja saumurin kaapista, saa nähdä kuinka nokkiinsa ovat ottaneet pitkästä tauosta ;)

Helteistä viikonloppua joka tapauksessa!


4 kommenttia

 1. Olette saaneetkin nauttia kauniista maisemista. Ihanat sukat! Pitäisiköhän sitä itsekin uskaltaa kokeilla, minulla tosin sukan neulomisesta on varmaan lähemmäs 20 vuotta aikaa.. Ja napit on herkullisen näköisiä, onkin sitten hauska seurata tuleeko niitä tuleviin ompeluksiin :):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saatiin ♥ Sukkien teko on kyllä melkein kuin pyörällä ajo, kyllä se sieltä palautuu mieleen :) Kiitos Hanna Mi!

   Poista
 2. Ihana loma-aika teillä:) Kyllä nyt on ollut upea hellekesä. Villasukat ovat todella kauniit, värimaailma ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Juu, ei parempaa säätä olisi voinut toivoakaan, olisi voinut viihtyä pidempäänkin lomaillen :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!