Pinkki ja pehmoinen Infinity shawlDoomscrollaajien kuningatar täällä hei! Taannoinen hiihtoloma kului ihanasta auringosta ja perheen kanssa yhdessä tekemisestä nauttien, mutta samalla ihan liian tiiviisti uutisia tuijottaen. Se jos mikä oli omiaan stressitason ja ahdistuksen nostoon, ja melkein jo pakkasin varmuuden vuoksi perheelle tavaratkin valmiiksi pikaista evakkoreissua varten. Tuntui niin absurdilta hetkessä alkaa pelätä sotaa - asiaa, mitä en olisi ikinä uskonut miettivänikään omalle kohdallemme. Koronapandemian jälkimainingeissa olisin kyllä toivonut maailmalle ihan jotain muuta... 

Huolen vyöryn keskellä huomasin saavani lohtua neulomisesta. Silmukoiden syntymisessä ja työn etenemisessä on aina jotain hyvin tyynnyttävää ja maadoittavaa. Ei turhaa mietiskelyä, vain sormien lomitse soljuvaa pehmeyttä. Keskittymistä vain meneillään olevaan hetkeen, omaan kuplaan, missä kaikki on juuri nyt kohdallaan. Ja se, että saa aikaan jotain konkreettista, jotain ihanaa ja käsillä kosketeltavaa. Tällä kertaa valittu neuleen värikin toi iloa ja piristi synkistynyttä mieltä. Niin se vain on - toiminta on terapeuttista!

Ajatus tähän huiviin virisi jo vuosi sitten, kun neuloin pinkin Oslo-piponi. Halusin sille saman värisen huivin kaveriksi ja viime syksynä löysin oikeat langat odottamaan. Yhdistin Dropsin Fabelia ja Brushed alpaca silkiä, ohjeena on Katian Infinity shawl.  Se on ihana ja helppo malli, joka on ihan paras telkkarin katselu- ja automatkaneule yksinkertaisuudessaan. Nyt halusin vähän jotain lisää, joten pyöräytin vielä tasselitupsut huivin kulmiin. Näiden asusteiden kanssa olo on heti pirteämpi ♥

Millaisilla keinoilla Sinä haet rauhan tunnetta, mikä Sinua auttaa?
Lohdullisia ajatuksia just Siulle ♥ 

 

6 kommenttia

 1. Ihana huivi! Ja niin ihanat aurinkoiset kuvat!
  Kyllä itsekin olisin kaivannut ihan erilaista elämää pandemian jälkimaininkeihin. Itseäni helpottaa kovasti, kun en katso kuin yhdet uutiset päivässä ja kun en katso niitä ennen nukkumaan menemistä, vaan vaikkapa heti töiden jälkeen. Olen ajatellut, että ihan jokaista pommi-iskua minun ei tarvitsekaan tietää.
  Kevätiloa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo uutisten suodatus itseltä on kyllä hyvä tapa suojata omaa mieltään. Niin päätän minäkin, mutta löydän kyllä itseni useammin selaamasta :( Mutta ei kai tässä voi kuin odotella mitä tuleva tuo ja keskittyä tähän hetkeen. Kiitos Pikku Akka ♥ Ihania aurinkoisis päiviä perheellenne ♥

   Poista
 2. Ihana piristävä huivi ja pipo! Samanlaisia tunnelmia. Käsillä tekeminen helpottaa ja uutisten ja somen seuraamisen rajoittaminen. Muuten ihania huivi-kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Iso Gnu ♥ Pitää tarttua Mauno Koiviston sanoihin, että "jos emme tiedä mitä tapahtuu, olettakaamme että käy hyvin".

   Poista
 3. Jos pitää rauhoittua laitan sopivaa musaa soimaan, esim Eva Dahlgrenin kokoelman Blekt blondins ballader. Lisäksi ajattelen kaikkia rauhallisa hetkiä, kuten partioreissuilla vietettyjä kipinämikko-hetkiä, kun on valvonut tulta ja muut nukkuu.

  Nääpistin huivi4 -kuvan. Se tarkoittaa sitä, että talletin sen tiettyyn kansioon minkä laitan pyörimään kun kuuntelen atk:lta musaa, ettei kone sulkeudu itsekseen.
  En siis käytä, julkaise tms. kuvaa missään, vkäytän vain tuossa tarkoituksessa. Sitäpaitsi se on suurin kehu minkä voin kuvasta antaa, eli että siinä kuvassa on jottain minkä haluan nähdä vilaukselta uudestaan. Kiitos;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on todellakin kunnia ♥ Kiito Sus'. Musiikilla ja omilla ajatuksilla on kyllä suuri vaikutus!

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!