Rusetilla- mekko


"Haluan napapaidan tai sellaisen, missä ei oo olkapäillä mitään" ilmoittaa viisivuotias niskojaan nakellen ja lantiota keinutellen. Ei käy, ajattelen. On ihan jäätävää kuinka varhaisessa vaiheessa - oman empiirisen otantani perusteella - etenkin tytöt omaksuvat "isojen" elkeitä. Tämä mekkokaava on kompromissi, johon sekä äiti ja tytär ovat erinomaisen tyytyväisiä. Neiti sai paljaat olkapäät, mutta pienelle tytölle mielestäni soveliaalla tavalla. Ja ihanat hulmuavat helmat!  Kaava on Kaavastudio Ainoan cold shoulder-mekko ja tein tämän koossa 110. Yläosan pituudesta jouduin lyhentämään viitisen senttiä, mutta muuten tämä oli ihan loistava sellaisenaan. Kaunis ja helppo ommella! Myös ohjeet olivat erittäin selkeät, joten tästä selviää aloittelijakin.  Tinttara tilasi jo paidan samalla kaavalla. Kankaana tässä on ihana Nappinjan pionitrikoo. Kelpaa pyörähdellä!

Aurinkoista viikkoa just Siulle ♥

2 kommenttia

  1. Aivan ihana mekko! Niin kauniit yksityiskohdat nuo rusetit. Minäkin ajattelen noin, että pienten tyttöjen pitää saada olla pieniä tyttöjä eikä miniteinejä. Tälläinen söpnen hulmuhelma sopii neitokaiselle aivan hurmaavasti. Niin suloiset kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka ♥ Kova hinku tuntuu olevan lapsillakin olla jo isompia kuin ovatkaan, kun toppuutella täytyy :D Mutta nautin näiden mekkosten ompelusta niin kauan, kuin hän niitä pitää!

      Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!