Sweetheart dress 5-vuotiaalle


Yhteistyössä AlmandiiniTämän poikkeuskevään aikana on tuntunut, ettei tavallaan tapahdu mitään, mutta silti on tapahtunut paljon. Yksi meille merkittävimmistä asioista oli, kun kuopuksemme saavutti 5-vuoden iän. Nyt viimeistään on pakko myöntää, että pikkulapsiajat ovat takana ja perheessä on kaksi koko ajan nohevampaa ja omatoimisempaa ipanaa. Samalla kun nyyhkin haikena vauvavideoita katsellessani, nautin täysillä siitä kaikesta, mitä lasten kanssa voi nyt tehdä. Parasta aikaa tämä(kin)!

Neiti viisivuotias on kasvanut aurinkoisesta pikkuisesta oman arvonsa tuntevaksi, reippaaksi ja sisukkaaksi lapseksi. Hymy on herkässä, innostus hersyvää ja haaveet suuria. Mukaan on tullut ison tytön elkeitä, silmien pyöräyttelyä ja oikuttelua, mikä saa kauhulla miettimään aikaa kymmenen vuoden päästä. Hän rakastaa tanssimista, isoille kiville kiipeämistä, pieruvitsejä, piirtämistä ja alamäkien ajamista polkupyörällä. Vaikka hän kokee olevansa jo kovinkin iso, haluaa hän edelleen nukkua vieressämme, ja joka ilta olen kiitollinen siitä, että rakas lapseni on siinä käteni ulottuvilla ja turvassa ♥

Synttärijuhlat ovat edelleen poikkeusolojen takia pitämättä, mutta synttärimekon ompelin valmiiksi. Kangas on Almandiinin suloistakin suloisempaa puuvillaa, mikä on laadultaan täydellistä mekkoihin ja muihin vaateompeluihin. Puuvilla on riittävän ohutta laskeutuakseen helmassa, mutta sopivan ryhdikästä pysyäkseen muodossa. Almandiinilla on parhaillaan valikoimassa ihanan kesäisiä puuvilloita vaikkapa kukkahametta varten. Näiden seitsemän ompeluvuoden jälkeen huomaan viimein oikeasti nauttivani joustamattomien kankaiden ompelusta ja siitä, kuinka kankaat asettuvat kauniisti saumoissa. Ihana huomata oppineensi uutta!

Kaavana mekossa on Sweetheart dress, minkä kaava viipyi iät ajat Etsyn ostoskorissa ja nyt lopulta tuli ostettua. Ihan kelpo kaava ja rautalankamallin kuvallinen ohje oli plussaa. Tinttara ihastui tuohon selän sydämeen ja kyllähän se mekon juju siinä onkin. Nyt odottelemme kesäkuuta ja toivottavasti lämpöisiä kelejä, jotta voidaan viettää kotipihassa ainakin kaverisynttärit ja mekkokin pääsee käyttöön. 

Onko teillä jäänyt juhlia juhlimatta tänä keväänä koronan takia? 

8 kommenttia

 1. Mekossa on todella ihana kuosi ja väri, mutta tuo avoselkäinen malli on minusta outo valinta lapsen ylle.

  VastaaPoista
 2. Miten suloinen lapsukainen😍 kauniissa mekossaan, vautsi!💗 Onnea viisi vuotiaalle tyllerölle💐

  VastaaPoista
 3. Kauniin mallinen mekko, ihana kuosi. Meillä on parit synttärit pitämättä ja rippijuhlatkin siirtynevät ainakin kuukaudella eteen päin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitten yhtä juhlaa koko syksy tai ensi vuosi ;) Toivottavasti tämä elämänmeno tästä selviintyy jo kesän aikana. Kiitos Raisa ♥

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!