Havut-mekko

Somessa on koko syksyn kiertänyt haasteita, joissa tulee julkaista kymmenen kuvaa asioista - ei eläimistä tai ihmisistä -, mistä pitää. Koska olen kuvaamiset aina unohtanut, niin ajattelin kertoa tätä kautta tämän hetken lempparijuttuni.

1. Korvakorut. Olen aina tykännyt vaihdella korviksia asun ja päivän fiiliksen mukaan. Parhaat korut tällä hetkellä ovat puuta ja riippuvia.
2. Oivaltavat lyriikat. Parhaita ovat suomalaiset laulut, joiden sanoituksissa on jotain omaperäistä, yllättävää, nokkelaa ja koskettavaa. Ihailen taitavia sanankäyttäjiä suuresti.
3. Työni lasten kanssa. Vaikka kiireiset päivät ja lyhyet viikonloput saavat kaipaamaan vapaa-aikaa enemmän kuin mitään muuta tällä hetkellä, on töihin silti mukava lähteä joka aamu. Ne tyypit kenen kanssa saan keinuissa kiikkua ja tunnekortteja tutkailla,  ovat huikeita.
4. Nukkuminen. Kuulun siihen osuuteen suomalaisia, joita vähentyvä valon määrä oikeasti masentaa ja uuvuttaa. Nukkuminen on ihanaa - ainakin silloin kun saa unen päästä kiinni.
5. Suklaa ja kirpeät karkit. Juujuu, tunnesyöminen on pahasta ja sokeri pilaa hampaat ja elämän, mutta semmoista pulmaa ei olekaan, ettei suklaa sitä vähän helpota.
6. Käveleminen. Koska päivästä isoin osa kuluu sisätiloissa ja autossa istuen, rakastan iltalenkkejä. Monesti askel on alkuun painava, mutta kevenee kummasti matkan edetessä ja askeleita tulee helposti aiottua enemmän. Kun mukaan liitetään napakkatahtinen musiikki tai lenkkikaveri, on palauttava vaikutus ja hyvä fiilis taattu.
7. Hyvät tuoksut. Vanilja, sitrukset, kookos, glögi ja piparit, jotkut pesuaineet ja kosmetiikka, tuoksukynttilät... Tykkään ihanista tuoksuista! Tuoksuilla on iso merkitys minulle ja ne yhdistyvät moniin muistoihin voimakkaasti.
8. Lautapelit. Näistä pääsen nauttimaan työni puolesta sekä oman perheen kesken. 
9. Aurinko. Lämpö ja valo ovat minua varten ja kaipuu kaukomaille on vaivannut aina siitä asti, kun ensi kertaa reissuun olen päässyt. Odottelen sitä aikaa, että joskus taas pääsen hautaamaan varpaani valkeaan hiekkaan ja turkoosiin veteen. 
10. Viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä tietenkin käsillä tekeminen. Voimavarani, vahvuuteni ja luovuuden lähteeni. 

Näiden kuvien mekko on täydellinen näihin syyspäiviin. Kangas on Dream circusin (Ehta) trikoo ja kaava omasta peruskaavasta muokattu. Metrin palan kangasta sain riittämään tätä kikkaa käyttämällä. Pienenä yksityiskohtana helmassa rypytys nyörien avulla ja siihen ohje löytyy täältä (sangen vanhaa matskua, mutta kyllä siitä idea aukeaa). Nyt etsinnässä olisi pari paitakangasta, mutta jostakin syystä mikään kangas ei ole iskenyt viime aikoina. Olisiko Sinulla vinkata omaa lemppariasi?

Värikästä viikkoa ja kevyitä ajatuksia just Siulle ♥


6 kommenttia

 1. Ihana vaate ja pirteät korviksetkin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva mekko ja mukava syksyinen tunnelma kuvissa! Kiva oli lukea ajatuksistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa ♥ Nyt oli kyllä ihana ruska, harmittaa, ettei tullut enemmän hyödynnettyä.

   Poista
 3. Mukavannäköinen mekko ja kiva listaus!Siitä tuli mieleen että olis kiva semmonen postaus, missä kerrot suosikkis kaikista ompeluksista mitä oot vuosien varrella tehny :) oon tainnut joskus aiemminkin ehdottaa tätä, mutta en oo huomannut että olisit semmoista vielä tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, muistissa on tuo pyyntö ollut, mutta toteutus on jäänyt uupumaan. Pidän mielessä, josko jo tälle vuodelle ehtisin ♥ Kiitos kiinnostuksesta ♥

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!