Käsityöblogien joulukalenterin luukku 20

Tänä vuonna joulu on lähestynyt vääjäämättä, hiipinyt päivä päivältä ja luukku luukulta likemmäksi, vaikka minä en ole vielä valmis! Ei ole piparkakkutaloa, ei jouluaskarteluja, ei valmiita lahjoja odottamassa paketointia. Viimeiset kolme viikkoa on kulunut pahvilaatikoiden keskellä, kuntotarkastusta jännittäen, eineksiä syöden ja kahden osoitteen väliä juosten työpäivien jälkeen, mutta nyt on aika hengähtää. Maallinen omaisuus ja perhe on saatu uuden katon alle ja joten kuten totuttu kerrostaloelämään, mutta mikä parasta - uusi oikea koti on tiedossa keväällä! Ihanaa!

Tavaroiden purkamisen ohessa olen virittänyt joulukuusen koristeineen sekä lukuisia kynttilöitä ja valoja tunnelmaa tuomaan. Ja alkaahan se tunnelma vähitellen herätä, sillä on se joulu ilman piparitaloakin. Saamme olla yhdessä perheen kanssa, nauttia viikon vapaista ja rauhoitella hektistä elämää. 

Vaikka oman blogin jouluinen vaihe on jäänyt, ei vain niukaksi, vaan ihan olemattomaksi, halusin osallistua Käsityöblogien yhteiseen joulukalenteriin yhdellä luukulla. Eilen kalenteri avautui Villa& Villa-blogissa ja huomenna jatkaa Villa Nanna. Päätin tähän omaan päivääni koota yhteen aiempien vuosien joulukalentereistani omasta mielestäni parhaat vinkit ja ideat. Postauksissa on mukana ohjeet tai linkit ohjeisiin. Aina ei pyörää tarvitse (lue: ehdi) keksiä uudestaan, ja ovathan nämä vuodesta toiseen käypäsiä juttuja ♥
Viime vuonna se talo tuli tehtyä. Hitsi vieläköhän sitä kuitenkin ehtisi...


Oma joulukalenterin puutteesta huolimatta jotain viime vuosilta tuttua herkkua on luvassa tänäkin jouluna. Pysyhän kuulolla! Jo tässä vaiheessa toivottelen kuitenkin  Käsityöblogien lukijoille oikein ihanaa joulun aikaa ja taikaa ♥♥5 kommenttia

 1. Kaikkia ihanuuksia sinä olet kyllä vuosien aikana esitellyt. Niin paljon kaikkea ihanaa! Minulla se on edelleen tuo valopallohässäkkä tekemättä. Tuskin se valmistuu ensi jouluksikaan, vaikka kovasti sitä suunnittelen tekeväni. Olin unohtanut jo tuon paperinarusydänkranssinkin. Siitäkin silloin haaveilin, kun se täällä blogissa oli esillä.
  Mahtavaa, että teillä on oma koti tiedossa. Mukava suunnittella ja odotella sitä aikaa varmasti.
  Onnellista joulun aikaa Sinulle ja Perheellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka! Virkatut pallot ovat miustakin ihania, ne virittelin heti tänne väliaikaiseen kotiinkin :D Niin paljon on ihania ideoita netti ja some pullollaan, että pitäisi jo tammikuussa aloittaa, jos kaikkea tahtoisi tehdä..Toisaalta joulufiilistelykin on aika kivaa ♥ Ihanaa joulua siulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Täältäkö tuo käsivaraiheijastimen idea olikin mieleeni jäänyt.. Tein sellaisen juuri työkaverille lahjaksi. :) Virkatut pallot taisivat jäädä taas ensi vuoteen.. ;)

  Hyvää joulua sinulle ja teille! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos idea on jäänyt mieleen :) Pallot sitten ensi vuonna ♥ Hyvää joulua teille! ♥

   Poista
 3. Paljon ihania ideoita! Täällä ollaan lasten kanssa kuolattu tuota teidän upeaa vaaleanpunaista piparkakkutaloa. :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!