Mekkoja Story of Roon kankaista













Yhteistyössä Story of Roo, kankaat saatu.

Tänään on täällä Kaakon kulmalla ollut hyytävän kylmä ja ohut lumikerroskin on jäänyt maata valaisemaan. Itse en ole ihan varma onko aikainen talvi uhka vai mahdollisuus, mutta yksi ihan huikea plussa tässä kelissä on: Ei enää kurahousuja! Ensimmäisen oikean talvipäivän viimaa ja vilua torjumaan kaivelin esiin kuvat syksyn viimeiseltä lämpimältä päivältä. 

Sain jo alkusyksystä ommeltavakseni Story of Roon kankaita, joiden söpöt kuosit sopivat Tinttaralle erinomaisesti. Paketistani paljastui raikkaan vaaleanvihreäpohjaista Curious cumulus-jerseytä, suloista harmaata Nice to meet you- jerseytä sekä hauskaa Let's go hat party- jerseytä. Kahdesta ensimmäisestä loihdin mekot samoin tein, viimeinen odottaa vielä viime silaustaan. 

Etukäteen minua hiukan jänskätti, huoliiko väreistä ja kuoseista tarkka neiti pilvikangasta, kun se "ei oo pintti". Huoli oli kuitenkin täysin turha, sillä höystettynä isolla helmalla ja pinkeillä rimpsuilla mekosta tuli tytön suosikki! Mekkokaavan olen muokannut peruspaitakaavasta, koko on 92. Mekkoon sopien ompelin vielä pinkit legginssit mustilla polvipaikoilla. Pinkki trikoo on myös Roon valikoimasta, tosin nyt sitä ei ole enää myynnissä. 

Toinen mekko on tehty PaaPiin kaavakirjan Vilja-mekon pohjalta. Haalea vaaleanpunainen sopi kuosin kakkupaloihin täydellisesti ja frilloineen siitäkin tuli melkoisen sievä. Roon kankaissa ilahduttaa niiden tarinallisuus, jännittävät väriyhdistelmät ja uniikit kuosit, jotka ovat peräisin Ulla-Maj Saarisen kynästä. Erityisesti lastenvaateompelijana minulle tärkeää on myös luomulaatu ja erinomainen pesun kestävyys. Sitä on tuon pilvimekon kohdalla testattu erityisen paljon!

Syyslomaviikon (tai ei minulla mitään lomaa ollut, mutta töissä on ollut mukavan rentoa pienellä porukalla) kruunaa omalla kohdallani Helsingin reissu, josta kuulette pian lisää ;) 

Ihanaa loppuviikkoa just siulle, pukeuduhan lämpimästi ♥

16 kommenttia

  1. Valtavan söpö neiti ja niin ihana mekko! Roo on myös meidän suosikki. En ole tuota CC:tä nähnyt vihreäpohjaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vihreä oli itsellenikin uusi tuttavuus, veikeä sellainen! Kiitos Teresa 💖

      Poista
  2. Todella kauniita vaatteita olet tehnyt ja awwww, mitkä kuvat söpöstä prinsessasta! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maatiaiskanasen elämää ❤️ Tätä prinsessaa on kyllä yleensä ilo kuvata, kun tykkää siitä! Mukavaa marraskuun alkua siulle :)

      Poista
  3. Ihania! Taidan kyllä kopioida tän idean tuosta helmarimpsusta, on niin suloinen.

    VastaaPoista
  4. Ihana tinttarella ja niin söpöt vaatteet. Roolla on kivoja kuoseja. Tuo siniharmaapohjainen on liikkis. ❤️Nähdään huomenna! 😊

    VastaaPoista
  5. Ensilumessa on joka vuosi jotain niin ihanaa taikaa <3 Se sai tänäkin vuonna mein pienimmät ulkoilemaan heti kun aamutoimet oli nopsasti tehty alta pois. Heillä oli niin kiire tekemään lumiukkoja vaikkakaan sitä lunta ei nyt hirveesti maassa ollutkaan :D Voi sitä lasten iloa ja riemua!

    Söpösiä kuoseja taasen tyttösen vaatteissa ja miten ihanat hulmuavat helmat. Uskon kyllä täysin että pilvimekosta tuli hänen suosikkinsa. Koko tyttö on niin valloittavan söpöinen taas noissa kuvissa =)

    Terkuin, Saija =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija ❤️ Parasta on kyllä tuo lasten ilo lumesta, itsekin osaa nauttia siitä ihan eri tavalla. Toivotaan sopivasti lumista talvea :)

      Poista
  6. Suloisia vaatteita taas kerran. Ja niin ihanan aurinkoiset kuvat. Luulen ettei noista kuriksista vielä eroon taidettu päästä, taitaa jäädä tuo lumen olo täällä aika lyhyeksi jäädä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, eiköhän kuriksia saa käyttää koko vuoden... mutta jos ees silloin tällöin olisi päiviä, ettei tartteis :D Kiitos Hanna Emilia ❤️

      Poista
  7. Ihania vaatteita kivoista kuoseista! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!