♥ Sydämellä ♥


Vauvalahja, mikä ihana tekosyy ommella suloisia pikkuruisia vaatteita! Tällä kertaa mopo keuli kyllä huolella, sillä suunnitelmissani oli ensin ommella vain jumppis lahjakoriin mukaan. Mutta kyllähän nyt yhden bodyn voisi siihen sivuun, ja hei tarviihan body housut. Setti on aina parempi kuin yksittäinen vaate. Ja kappas tilkkujakin jäi, eiköhän näistä tulisi pipo ja huivit. Ja sitten tuleva äiti otti puheeksi vaunuverhon ompelun, äkkiäkös surautan pakettiin senkin. Ompelun ilo ja söpöset kankaat veivät naista kunnolla mukanaan näitä tehdessä, joten tällainen setti syntyi näillä eväillä.

Koska tulevan vauvan sukupuoli on vielä salaista tietoa, otin varman päälle ja valitsin keltaista yhdistettynä aina pätevään mustavalkoiseen. Jumppiksen kanga on rakkaudella hillottua Verson puodin Sydämellistä, mu-va sydän ostettu Kootilta ja herkullisen oranssi lintupuuvilla Eurokankaan laarista. 

Jumppis on Ottobren 4/12 kaavalla, body Sausage dog lehdestä 4/14, housut Streaky legs 1/15, myssy ja huivit netistä löytyneet ilmaiskaavat (tähän hätään en löytänyt linkkejä) ja vaunuverho Dookyn pohjalta piirretty aikoinaan (monitoimirenkaat pääsivät pakettiin mukaan, kuviin ne eivät vain ehtineet). Kaikki vaatteet on tehty koossa 56, mutta Ottobrelle tyypillisesti ne näyttävät aika lailla reiluilta. Onneksi vauvoilla on taipumus kasvaa nopsaan, joten eiköhän ne aika pian ole sopivia.

Oli muuten ihanat vauvajuhlat! Juuri sopivasti kivaa ohjelmaa, hyvää ruokaa ja iloisia naisia vielä syntymätöntä ihmettä juhlistamassa ♥

Kirkkaita ajatuksia tulevaan viikkoon just siulle!


9 kommenttia

 1. No jopa olet tehnyt melkoisen lahjan, ihana kokonaisuus! Söpöä katsottavaa, mutta kuitenkin myös samalla todellä käytännöllisiä vaatekappaleita, vaunuverhosta puhumattakaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi, miten suloisisa kamppeita! Minunkin ystäväni sai vauvan. Jotain söpöä minäkin saan nyt ommella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, teet varmasti jotain supersuloista :) Kiitos Pikku Akka 💕

   Poista
 3. Aivan ihania! Mietin vaan, kuinka tuollainen vaunuverho toimii? Laitetaanko sillä vaunun aukko kiinni? Miten ilmankierto toimii? En ole tuollaista koskaan nähnyt, lapsia minulla on neljä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Vaunuverho tulee kiinni vaunujen kuomun (tai turvakaukalon aisaan) reunaan pimentämään ja suojaamaan viimalta tai ötököiltä tms. Sen voi myös naruista solmia rattaiden työntöaisaan aurinkolipaksi. Aiemmin kai laiteltu harsoja pyykkipojilla kiinni samaa toimittamaan :) ilma kiertää kyllä, ei tuo niin tiiviisti asetu.

   Poista
 4. Voi mahroton miten suloisia vaatteita! Vauvat ja sydämet <3

  VastaaPoista
 5. Oi miten söpö setti, ihanan reippaat värit<3

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!