Lempikäsityöt - haaste vastaanotettu!

Kätsä antoi blogissaan meille käsityöihmisille mukavan haasteen, mikä on helppo toteuttaa näin möksäolosuhteissakin. Tehtävänä on esitellä omat - syystä tai toisesta - suosikit omista tekeleistä.


Olipa mukava miettiä ja etsiä näitä! Osa tulikin palautettua mieleen jo kaksivuotis-postauksessani, mutta jokunen lemppari löytyi niiden lisäksi. Kuvat kertokoon enemmän.


Pussukoihin ihastuin heti, kun opin niitä tekemään. Vetoketjun ompelu ei ole oikeasti vaikeaa, turhaan moni sitä peikkona pitää :) Tämä pussukka on edelleen rahapussinani.


Tämä merinovillainen setti on palvellut nyt kaksi vuotta ja takki menee varmaan kolmannenkin talven. 


Farkkuhaalari pojalle oli ensimmäinen ompelutyöni mihin olin täydellisen tyytyväinen! Ei mahdu enää päälle, mutta myydäkään en raaskisi...


Kloriitilla vaalennettu bambipaita on kovassa käytössä edelleen.


Tämä matto on toistaiseksi suuritöisin virkkaukseni ja koristaa tänäkin päivänä eteisen lattiaa. Lisääkin mielisin tehdä, aikaiseksi en ole kuitenkaan saanut.


Sitten on raitoja ihan urakalla! Ikisuosikit ♥Vauvan pikkuisista vaatteista nämä sulattivat sydämeni.


Tilkkupeitto kuuluu ehdottomasti suosikkeihini, ilahduttaa arjessa joka päivä väreillään.


Ja musta huppari... ihana.


Pompom-mobilessa kohtasivat visio ja toteutus toisensa juuri niin kuin toivoin!


Pojan musta takki on yksi onnistuneimpia ompeluitani. Seuraavan kerran lisään panoksia kuitenkin sen verran, että mittaan taskun paikat, etteivät ne ole taas vinossa...


Onneksi tämä ihana haalari mahtuu vielä hetken typykän päälle ♥


Kassi pääsi jokapäiväiseen käyttöön.


Vastikään tehty navysetti vastaa aika hyvin tämän hetkisiä mieltymyksiä. Lisäksi siihen postaukseen saamani kommentit olivat ihanan hupaisia :)


Ja nämä ruusut. Tarvitseeko sanoa mitään?

Kiitos, jos jaksoit kaikki kuvat katsoa! (Ja pahoittelut niiden hitaasta latautumisesta. Minä pässinpää en ennen viime kevättä tajunnut, että kuvat pitäisi pienentää ennen blogiin laittoa :( Nyttemmin virhe on korjattu, mutta vanhoihin postauksiin en ehdi käydä kuvia muokkaamassa. )  Melko kannustavaa huomata, että suurimmat suosikit ovat viime aikaisia ompeluksia - suunta on siis oikea ja oma tyyli löytymässä. Pari uutta suosikkia on vielä tulossa, mutta niistä sitten myöhemmin :)

Kiitos Kätsä haasteesta ♥♥
9 kommenttia

 1. Kiva kun osallistuit!! :) aattelinkin että kesälomilla ei välttämättä ompelemaan ehdi reissaamiselta, niin tällanen ihan mukava.

  Nää on kyl kertakaikkisen ihania ❤❤

  VastaaPoista
 2. Kiva kun osallistuit!! :) aattelinkin että kesälomilla ei välttämättä ompelemaan ehdi reissaamiselta, niin tällanen ihan mukava.

  Nää on kyl kertakaikkisen ihania ❤❤

  VastaaPoista
 3. Ihana kooste. Oletkin tehnyt niin hienoja töitä, että:-) . Tällaiset on tosi kivoja:-)

  VastaaPoista
 4. Kiva haaste.. Ja niin ihania juttuja on päässyt suosikiksesi.. :) Tuo kloriittikokeilu on mulla haaveena vielä joskus tehdä, kun vaan jostain löytäis aikaa kaikille kokeiluille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kloriittihomma on tosi simppeli, mutta kaiken aloitus aina vaatii aikaa ;) Kiitos Raisa ♥

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!