Rooster

Tämän kaltaisia sääilmiöitä olen kaivannut aina, ihana takakesä! 
Mikäpä parempi, kun vaatetusta saa vähentää lisäämisen sijaan, lakanat voi kuivatella auringonpaisteessa pihalla ja kesäkengät saa hakea takaisin kaapista lämpötilan noustessa kahteenkymppiin. Voi olla vain hetkellinen ilo, mutta iso ilo kuitenkin. Tällaisesta syksystä jopa minä pystyn pitämään täydestä sydämestäni!

Lämpöisen syyspäivän etuihin kuuluu myös mahdollisuus ottaa sisävaatteista sovituskuvat pihamaan puolella, kun pienellä miehelläkään ei vilu paina. Kaukana ei varmasti ole ne päivät, jolloin valoa etsitään kissojen ja koirien kanssa, että kuvista saa edes suht kelpoisia...

Tämä setti lähti lippiksestä, kun halusin ommella Oolle paksumman pipon yksinkertaisen kesäversion tilalle ja kankaaksi valikoitui Aarrekidin Rooster. Jännittävä kangas - toisaalta omituinen kuosi, mutta kauniit värit ja jokin omanlainen viehätyksensä. Lippapipon jälkeen kangas vaati päästä paidaksi ja lopulta paita tarvitsi vielä parikseen housut. Housukangas on Noshin turkoosia farkkujerseytä (ja tuuri kävi, kun sopivan värinen vyötäröresori löytyi likellä asuvalta ompelijalta pikaisella varoitusajalla. Kiitos Anne!). Pojan vaatteiden ompelu saa kyllä jatkua vielä tovin, sillä niin iso nippu housuja ja paitoja on siirretty varastoitavaksi. Käsittämätöntä, kuinka tuo tyyppi voi virua pituutta k o k o ajan!? Nyt on kyllä kasvunvaraa setin joka osassa, josko niillä yli joulun päästäisiin...Housujen kangas on luonnossa mukavan elävän näköistä, "farkkumaista", mutta se ei kyllä kuvasta välity.
Seuraavat ompelukset ovat jo odottelemassa leikattuina, ja saa nähdä kuinka nopeasti ne päätyvät paininjalan alle. Sen voin luvata, että tänä iltana ei hermo riitä ompeluun, kun pitää alkaa jännittämään huomisaamuista hammaslääkäriä. Huh, toivottavasti selviän sieltä ihan hyvissä ruumiin ja sielun voimissa. Toden totta, ei mikään mukavin viikon aloitus. Tosin siitä on sitten suunta vain ylöspäin!

Teille toivon roimasti miellyttävämpää uuden viikon alkua :)

Edit: Kaavat - paita/ Baby basic 92, housut/ Relaxed fit 98, pipo / Noshin lippapipokaava koko M


6 kommenttia

 1. Wautsi, onpas kiva setti! Housut on niin hauskat, tuollaisia olisi kiva välillä tehdä. Meillä poika alkaa jo olla liian tarkka pukeutumisesta, ihan mikä tahansa malli ei enää käykään :(. Toivottavasti hammaslekurireissu meni hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Mie nautin vielä, kun saan pukea poitsun just niinkuin haluan ;) Relaxed fit-kaava on kyllä kestosuosikkini, veikeän mallinen. Hammaslääkärikin sujui yllättävän kivuttomasti, ihan olin reipas :)

   Poista
 2. Housut on ihan mahtavat! Ja ihana kangas paidassa. Tää setti kyllä kolahtaa. Ihan aloin miettiä, että mitäs SINISTÄ meidän tyttösille surauttais :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arki Vainiolla! Sininen ei omiin suosikkeihini yleensä kuulu, mutta petrooli/turkoosi kyllä kopsahtaa :)

   Poista
 3. Huippu hyvä yhdistelmä! Ja housujen malli ihan loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaava on ehdoton suosikkini, vaikka tekemistä vähän enemmän onkin. Kiitos paljon SJ :) !

   Poista

Ilahdun kommentistasi, kiitos!